Apariţie surprinzătoare la RAR Bucureşti. Un bolid de 370.000 de euro a atras toate privirile: „România, țară săracă”

Apariţie surprinzătoare la RAR Bucureşti. Un McLaren 765LT Spider, model scos de constructorul britanic în ediție limitată, de doar 765 de exemplare, a fost adus de proprietar pentru eliberarea CIV (Cartea de Identitate a Vehiculului) la RAR de pe Calea Griviței, din București.

09 aug. 2022, 21:51
Apariţie surprinzătoare la RAR Bucureşti. Un bolid de 370.000 de euro a atras toate privirile: „România, țară săracă”
Apariţie surprinzătoare la RAR Bucureşti

Apariţie surprinzătoare la RAR Bucureşti. Potrivit carnaddriver.com, un astfel de model McLaren 765LT Spider costă peste 370.000 de euro.

„Colegii din RAR Grivița au avut plăcerea să admire unul dintre cele 765 de exemplare ale acestui model fabricat în ediție limitată: McLaren 765LT Spider.
Sub capotă se află un motor V8 de 4 litri pe benzină, care dezvoltă 755 de cai putere și poate duce mașina de la 0-100 km/h în aproximativ 2.4 secunde.
P.S. Este primul astfel de model pentru care eliberăm CIV până acum, probabil că nu sunt prea căutate…”
, a fost postarea celor de la RAR.

Citeşte şi: Vacanţe de lux, maşini scumpe şi baloţi de lucernă de mii de euro pentru obţinerea posturilor de conducere de pe mâna fostului şef IJP Prahova!

Apariţie surprinzătoare la RAR Bucureşti

Postarea a adunat sute de comentarii, dar şi zeci de distribuiri. „Nu își cumpără lumea, au auzit că sunt proaste/ România, țară săracă/ Întrebați-l pe dom’ șofer dacă este mulțumit de ea, că nu prea văd să își cumpere lumea, or fi bune de ceva?/ A ajuns ăsta pe Calea Griviței? Mă mir, la ce cratere sunt”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute la postare.

Cel mai luxos model de Dacia Spring pe care n-o să-l vezi în România

Compania chinez Dongfeng, care produce pentru modelul Spring pentru Dacia, a prezentat o nouă versiune a modelului pentru piaţa din China. Se numeşte Dongfeng Nanon Box şi poate fi considerat cel mai luxos model de Dacia Spring. Maşina electrică are o nouă parte frontală concepută într-un mod elegant. O nouă planșă de bord înlocuiește interiorul arhaic al Spring, scrie Autolatest.ro.

Dongfeng Nanon Box are același motor electric de 44 CP și o baterie de 26 kwh, sistem care pe gama Renault este complet diferit în America Latină.

Modelul chinezesc are 3,73 metri lungime, 1,58 m lățime, 1,52 m înălțime și are un ampatament de 2,42 m. Oficialii de la Dongfeng promit că Nano Box poate circula 331 de kilometri în ciclul de testare chinezesc.