Apariţie-surpriză: Kate Middleton, pe platourile de filmare

Însărcinată în opt luni, soţia prinţului William a făcut o vizită pe platourile de filmare ale unui serial britanic de succes.

13 mart. 2015, 06:51

Ajunsă pe platourile de filmare din Londra, Kate a mărturisit că e o admiratoare înfocată a serialului „Downtown Abbey”, care arată viaţa aristocraţilor din vremea regelui George al V-lea, potrivit România TV

Ducesa a fost plimbată pe la machiaj, pe la garderobă şi chiar a putut asista la filmări. La plecare, a primit cadou un tort. Colectivul artiştilor din serial este mereu pregătit să primească oaspeţi de seamă, astfel încât vizita soţiei prinţului William nu i-a luat prin surprindere.

Serialul „Downtown Abbey este, la ora actuală, cea mai profitabilă producţie de televiziune britanică.  producţiile britanice de televiziune cele mai profitabile, scrie thedailybeast.com.

Citeşte şi OFICIAL: Kate Middleton va naşte o fetiţă

Kate s-a întâlnit şi cu Julien Fellowes, creatorul serialului de televiziune, în Studiourile Ealing, dar şi cu Zac Barker , care interpretează personajul George, fiul lui Lady Mary.

Vizita ducesei de Cambridge „ne-a emoţionat pe toţi (…) A fost o zi specială pentru Downton. A urmărit spectacolul şi i-a plăcut mult”, a spus actriţa Laura Carmichael,care interpretează personajul Lady Edith Crawley.