Apariţie surpriză la botezul micuţului Liam. Reghe şi Corina nu se aşteptau să vină

Apariţie surpriză la botezul micuţului Liam. Duminică a fost o zi importantă pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc, deoarece şi-au creştinat băieţelul, care a venit pe lume în urmă cu câteva luni.

26 sept. 2022, 12:54
Apariţie surpriză la botezul micuţului Liam. Reghe şi Corina nu se aşteptau să vină

Apariţie surpriză la botezul micuţului Liam. După ce copilul a fost creștinat, petrecerea s-a mutat la un restaurant de lux din Nordul Capitalei. Un împătimit al mașinilor, Laurențiu Reghecampf nu a dezamăgit nici de această dată, aducând-o pe iubita sa la Clubul Diplomatic într-un Rolls Royce Phantom.

Citeşte şi: Imagini incredibile cu Anamaria Prodan ieşind de la INML. Are mâna şi piciorul în ghips după bătaia în stradă cu Reghecampf

Apariţie surpriză la botezul micuţului Liam

La petrecere și-au făcut apariția și șefii clubului Neftchi Baku, la care Laurențiu Reghecampf antrenează în acest moment. Președintele azerilor, Kamran Guliyev, dar și team-managerul echipei, Zaur Azizov, au acceptat invitația tehnicianului de 47 de ani și au călătorit până în România pentru fericitul eveniment.

Relația dintre cei trei este una extraordinară, aceștia avându-se ca și frații, potrivit imaginilor postate de Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Este prima dată când am parte de o asemenea prezentare, în direct la TV. Vă mulțumesc foarte mult, este extraordinar! Prima impresie este foarte plăcută. Am găsit oameni minunați aici. Am găsit un președinte foarte onest. Este bine că n-a aflat nimeni despre negocieri. Chiar și în țara mea, nu e ușor să ascunzi astfel de lucruri. Neftchi este un club mare și este normal să negocieze cu mai mulți antrenori și să găsească soluția cea mai bună pentru ei. Sunt fericit că eu am fost acea persoană.

Sunt obișnuit cu obiectivele importante. La orice echipă pe care am antrenat-o, am încercat să câștig campionatul. Este bine că obiectivele mele și cele ale clubului sunt aceleași. Cu siguranță, câștigarea titlului este obiectivul pentru următorul sezon. Este important să văd echipa, să văd nivelul la care suntem în acest moment. Trebuie să fim pregătiți, să fim puternici pentru meciurile europene.

Vreau să văd ce poziții trebuie acoperite, trebuie să aducem jucători care să ridice nivelul echipei. Îmi place să jucăm un fotbal ofensiv, un fotbal total. Vreau ca echipa mea să aibă mingea, să avem o posesie bună. Voi încerca să găsesc cea mai bună soluție în privința sistemului de joc”, a declarat Reghecampf, la prezentarea oficială.