Apariţii incendiare în noul sezon „Chefi la cuţite”. O starletă Playboy, gesturi erotice la emisiunea de gătit

Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au reunit pe platourile de filmare pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii ,,Chefi la cuțite”. Printre concureţii care s-au străduit să gătească preparate cu care să-i impresioneze pe juraţi s-au numărat şi două personaje din show-bizz-ul românesc.

23 aug. 2017, 12:14
Apariţii incendiare în noul sezon „Chefi la cuţite”. O starletă Playboy, gesturi erotice la emisiunea de gătit

Raluca Podea, fostă apariție într-una din revistele pentru adulți și Irina Pavlenco, cunoscută ca vocalul trupei Sweet Kiss din anii ’90 au fost deliciul privitorilor în cea mai savuroasă parte a emisiunii, audițiile pe nevăzute. Fiecare dintre cele două a optat să-i impresioneze pe jurați printr-un desert, considerând că gustul dulce poate să înduioșeze mai ușor exigența și obiectivitatea celor trei bucătari.

Reinterpretând rețete ale culturii italiene, frumoasele blonde au intrat în concurs cu Zbaione, cremă tradițională din ouă și zahăr și pizza desert, cu frișcă și căpșuni. De îndată ce farfuriile finale au fost gata, cele mai sexy apariții de la preselecții au transformat proba în una a imaginației, căci fructele și toppingurile au ajuns să fie folosite într-un mod extrem de provocator, scrie spynews.ro.

Rezultatul s-a concretizat în câteva priviri piperate și altele foarte încântate! Frumoasele concurente au reușit să facă senzație la bancul de probe, însă formatul show-ului nu a reușit să le asigure și un avantaj în fața degustării pe nevăzute a juraților.

În prima fază, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu jurizează doar aspectul și savoarea preparatului, fără să știe cine se află în spatele acesteia. Dacă Raluca și Irina au reușit să obțină cuțitul și daca vor transforma și mai multe probe într-un spectacol al ipostazelor incendiare, rămâne să vedem în noul sezon ,,Chefi la cuțite”, ce revine din această toamnă la Antena 1.

Citeşte şi Raluca Podea a ajuns de urgenţă la SPITAL. Uite ce A PĂŢIT

 

loading...
Partenerii noștri