APARIŢII misterioase ale Diavolului în România. SATUL în care toate casele au luat foc din SENIN

Satul blestemat Siliştea Buciumeni este un sat de munte blestemat să ardă veşnic. Pentru că începând cu anul 1911, nu a fost casa care să nu fi ars. Oamenii spun că flăcările apar de nicăieri, că se despica pământul şi limbile de foc ies din adâncuri, distrugând totul în calea lor, neputând fi stinse de apă. Pentru fiecare foc distrugător, pentru fiecare casă arsă sau hambar distrus, oamenii au pus în curte o cruce. Ca să se ştie că acolo a fost focul ucigaş şi cine ştie, poate în speranţa că focul nu va reveni. Sunt pline curţile oamenilor de cruci. 

04 aug. 2015, 12:39
APARIŢII misterioase ale Diavolului în România. SATUL în care toate casele au luat foc din SENIN

Cei bătrâni îşi aduc aminte că năpasta a pornit din senin, din cauza unui preot despre care se spunea, pe ascuns, că s-ar ocupa cu lucruri nu tocmai curate şi că ar ţine slujbe în cinstea Satanei, scrie secretelefemeilor.ro. Apoi, într-o zi, în timpul slujbei, din senin, preotul a început să-i blesteme pe oameni: „Arză-v-ar focul să vă arză… să putreziţi în cel mai întunecat colţ al Iadului şi focul cel veşnic să vă mistuie… să nu vă bucuraţi de bucate, aşa cum nu mă bucur eu şi piatra de piatră să nu rămână din satul ăsta ci numai foc şi scrum şi cenuşă. Să nu aveţi parte de iertare şi Diavolul să vă bată la poartă în clipa morţii şi-n loc de mir şi aghiazma să aveţi parte doar de foc şi pucioasa… Şi neam de neamul vostru să nu cunoască bucuria iubirii ci numai flăcările durerii şi jalea…”.

Citeşte şi POVESTE ADEVĂRATĂ DE GROAZĂ. Fetiţă de 11 ani posedată de diavol. Martori, zeci de persoane

Se spune că în momentul blestemului, vântul s-ar fi iscat din senin şi ar fi smuls uşile de la biserică. Încotro au fost duse nimeni nu ştie să spună, pentru că nu au mai fost găsite niciodată. Nori negri s-au arătat deasupra satului şi fulgerele au început să lovească biserica. Au luat-o oamenii la fugă care încotro, spre casele lor, iar preotul a rămas mai departe în biserică, boscorodind şi blestemând continuu, de parcă îşi pierduse minţile. Câţiva au mai apucat să vadă cum un fulger a aprins biserica şi cum lemnul s-a aprins de jos în sus, nu de sus în jos, cum ar fi fost normal. Trei zile şi trei nopţi au stat norii deasupra satului şi nimeni nu a avut curajul să se apropie de biserică. Şi-n tot acest timp biserica a ars şi cenuşa a fumegat, împrăştiind un miros greu, de pucioasă. În a treia zi soarele s-a arătat din nou şi oamenii şi-au făcut cruce şi au mers să vadă ce s-a ales de biserică.

Au mai găsit la faţa locului numa o cruce de lemn, întoarsă în jos, cu nişte litere ciudate scrise pe ea. La câteva zile după ce biserica a ars în marginea satului a apărut un câine mare, negru, fără stăpân. Nu au avut oamenii cum să îl alunge, pentru că nimenea nu îndrăznea să dea în el. Toţi erau convinşi că este Satan care venise să-şi păzească satul ce-i fusese dat de preot prin blestemul lui. De atunci, oriunde apare câinele cel negru, gospodăria respectivă este lovită de foc. Unii spun că l-ar fi auzit vorbind cu o voce grea, cavernoasa dar că nu au înţeles nimic din ceea ce spunea. De peste 90 de ani câinele îşi face apariţia din când în când şi de fiecare dată gospodăria respectivă este lovită de foc. Cu toate astea, oamenii nu pleacă de acolo, ca şi când o voinţă mai puternică decât a lor îi ţine pe loc.

Satan, stăpânul uitat al Pământului

Deşi se vorbeşte prea puţin despre ele, sectele satanice sunt tot mai bine organizate şi şi-au început luptă nevăzută împotriva credinţei celei adevărate. Buni psihologi, liderii acestor secte se folosesc de slăbiciunile oamenilor şi interpretează textele sfinte, inclusiv Biblia, după cum o cer propriile interese. Mai mult, oferă doritorilor un trai bun nu doar după moarte, ci din chiar această viaţă. Ce le cer adepţilor lor? Doar să-şi trăiască viaţa aşa cum vor şi să-l cinstească pe Satan. Sectele sataniste susţin că ele lupta pentru a restabili credinţă a ceea ce consideră ei „adevăratul stăpân al Pământului”. Conform tradiţiilor sataniste, Satan ar fi împărăţit peste Pământ în urmă cu câteva mii de ani. Puterea sa ar fi fost uzurpată de Dumnezeul creştinilor şi de Mântuitorul Iisus. Despre Biblie însăşi se spune că ar fi dedicată diavolului, cel puţin în partea sa cu Vechiul Testament.

Pentru că acolo, cititorul vede chipul unui Dumnezeu crud, răzbunător, care pentru fiecare iertare pe care o da solicita anumite sacrificii din partea oamenilor şi care blesteamă seminţiile pentru mai multe generaţii. „Acesta este stăpânul adevărat al Pământului, împăratul pe care mulţi l-au uitat. Iisus nu este decât un uzurpator, un individ care le cântă în strună oamenilor, ştiind că aceştia sunt caractere slabe. Pentru că ce Creator ar permite creaţiei sale să-şi facă rău unii altora şi chiar să se ierte pentru ceea ce fac? E clar că numai cel care nu a participat la actul creaţiei poate ierta cu atâta uşurinţă distrugerea unei creaţii care s-a făurit cu trudă şi sânge”, susţine R. T., liderul unei secte sataniste. „Când l-a creat pe om, Satan l-a făcut din Pământ. A picurat sânge din sângele său şi a suflat peste el ca să-i dea viaţa. Din cauza asta sângele este cel mai important element al corpului, din cauza asta omorul este cea mai odioasa crimă şi nu poate fi iertată”. Conform principiilor sataniste, singurii care ştiu adevărul sunt evreii, cei care nu l-au recunoscut pe Iisus ca Mântuitor.

Cât priveşte minunile săvârşite de Iisus, se spune că la vremurile respective făceau parte din viaţa cotidiană, oamenii fiind cunoscătorii unor secrete acum uitate. Doar propagandă religioasă i-a atribuit puteri speciale şi care, în realitate, nu erau apanajul unei singure persoane ci de ea beneficiau toţi vrăjitorii şi magicienii. „Evreii au fost singurii care ştiau că iisus este un vrăjitor impostor care şi-a luat numele de Fiu al lui Dumnezeu. Şi de aceea nu l-au recunoscut

Marele preot este… minor

De cele mai multe ori, diavolul apare sub forma unor animale fioroase, dar nu o dată, Îngerul Întunericului s-a arătat oamenilor în toată puterea sa, dându-le sfaturi şi porunci, pregătindu-i pentru timpurile care vor veni. O altă secta are lider spiritual un copil de nici 9 ani, care a fost ales de diavol pentru a-i duce poruncile către oameni. Prinţul Întunericului i s-a arătat micuţului când acesta era în clasa I. „Mergeam spre şcoală. Era dimineaţă şi întârziasem. La un moment dat, în faţa mea a apărut un domn îmbrăcat în negru, înalt, puternic. Am crezut că vrea să mă întrebe ceva şi m-am oprit, dar când m-am uitat la el mi s-a făcut frică. Avea aşa, nişte ochi galbeni care străluceau şi vorbea puţin răguşit.”
La început, copilul s-a speriat, dar nu a putut să fugă. Ceva parcă îl ţintuise în ochi. Străinul l-a întrebat dacă el crede în Dumnezeu. Când copilul a spus că da, l-a întrebat de ce crede în cineva pe care nu l-a văzut niciodată. Apoi a început să vorbească urât despre Dumnezeu. Spunea că Dumnezeu este hain, că este un stăpân rău, care dă numai boli şi durere, că a fost atât de rău încât şi-a sacrificat copilul, nu a vrut să-i ajute şi l-a lăsat să moară. „Spunea că un Tată care şi-a lăsat copilul să moară nu merită dragostea oamenilor. Şi cred că avea dreptate. Şi mi-a mai spus că şi el e tata la mai mulţi copii şi că niciodată nu şi-a lăsat copiii să fie bătuţi de alţii şi i-a ajutat. Ca lumea e rea şi îl condamna degeaba, ca el nu are coarne şi coada cum spun preoţii care sunt nişe mincinoşi ordinari… Mi-a spus că mă aşteaptă şi că o să aibă grijă de mine, ca el mă iubeşte şi că nu trebuie să mă tem de nimic atâta vreme cât el mă va ocroti.”.

Asta se întâmplă în urmă cu circa doi ani. De atunci, copilului i s-a arătat de mai multe ori diavolul şi de fiecare dată i-a vorbit de planurile lui de recucerire a lumii. Spunea că Dumnezeu nu merită o lume atât de frumoasă şi că Dumnezeu nu-i iubeşte pe oameni, altfel nu ar lăsa să se petreacă atâtea nenorociri în lume, atâtea războaie, crime, boli, foamete. De doi ani de când i s-a arătat diavolul, micuţul şi-a convins părinţii să se închine acestuia. La ora actuală tine ritualuri în templul ridicat special în cinstea lui Lucifer, iar cei aproape 200 de membri, susţin că în timpul ceremoniilor, micuţul pare transpus, iar vocea sa este a unui om matur.

Întoarcerea Satanei

În localitatea Muntenii Buzău, două fete au capacităţi ieşite din comun. Deşi localnicii spun că sunt doar nebune şi rele, parapsihologi români şi cei străini afirma că în cele două gemene s-ar fi întrupat Raul însuşi. „Ca să ajungă iar pe Pământ, Diavolul trebuie să iasă din temniţă unde l-a băgat Dumnezeu. Şi asta o poate face doar printr-un suflet nevinovat, întrupat într-un corp de copil” susţine Richard Doodley, un englez care s-a ocupat de caz. Englezul susţine că România este o ţară fascinantă din punct de vedere energetic şi că niciodată nu se pot face previziuni pe termen lung. Când a venit în România să verifice spărtură energetică din zona Ialomiţei. Surprizele s-au ţinut lanţ. Mai întâi, măsurătorile s-au dovedit imposibil de efectuat din cauza modificărilor continue a liniilor de forţă. Apoi măsurătorile au arătat existenţa unui punct de forţă iar graficul măsurătorii era sub forma unei sinusoide, ” lucru foarte rar întâlnit şi care se petrece doar în zonele perturbate extern. Ştii, ca şi când ai lovi succesiv o bucată de tablă cu un baros, din loc în loc, căutând punctul cel mai slab. Asta se întâmplă şi acolo. Ceva sau cineva, încerca să găsească o poartă de trecere.” Apoi, când bărbaţii s-au apropiat de copii, entitatea din faţă a început să vorbească în limba vechilor celţi şi să râdă de neputinţa lor, de faptul că au ajuns prea târziu ca să-l mai poată opri.

Un fost preot îl venerează pe Lucifer

Numărul vrăjitorilor, al descântătorilor şi al altor practicieni de magie îl depăşeşte cu mult pe cel al preoţilor creştini. Numărul celor care merg la aceştia să ceară ajutorul Diavolului îl depăşeşte pe cel al oamenilor care merg la biserică. Numărul celor care înjura cu „Du-te dracului!” sau „Lua-te-ar dracu” sau „Ducă-se dracului”, este mult mai mare decât al celor care spun „Doamne ajută”. Diavolul este prezent la fiecare pas, în viaţa de zi cu zi. Şi atunci lumea a cui este?!

Citeşte şi Într-o sculptură veche de 2000 de ani apare un LAPTOP. Are până şi intrări USB FOTO

T. N. are 46 de ani. A terminat două facultăţi, Universitatea şi Teologia şi a practicat mai bine de şase ani ca şi preot. Apoi, dintr-o dată, au apărut schimbările. A început să le vorbească oamenilor despre diavol, cu evlavie şi respect. Spune că după ce a studiat teologia şi mai ales istoria creştinismului, a ajuns la o concluzie: anume că adevăratul creştinism ar fi reprezentat de Satan. „Domnilor, creştinii au furat, pur şi simplu ritualurile care se practicau de mii de ani şi au înlocuit doar numele sfinţilor vechi cu ai propriilor sfinţi… Lucifer nu trebuie hulit aşa cum se face, pentru că el a vrut doar ce e mai bun pentru oameni şi pentru îngeri. Lucifer iubea libertatea şi nu a putut suporta încătuşarea semenilor săi. El a vrut ca toată lumea să aibă dreptul să evolueze mereu, că fiecare să poată avea acces la cunoştinţele universale. Lui Dumnezeu nu i-a plăcut asta şi a încercat să-l distrugă. Dar Lucifer era iubit şi atunci s-a iscat marele război al îngerilor, care nu s-a terminat nici acum.

De atunci tot încearcă Lucifer să-i descătuşeze pe oameni, să-i elibereze de un Dumnezeu crud şi care nu te ajuta decât dacă mergi la biserică şi faci o grămadă de lucruri. De ce nu poţi, pur şi simplu, să trăieşti cum vrei? De ce trebuie să o faci cum ţi se spune? Unde este libertatea de credinţă?”
După ce a fost scos din cinul preoţesc, T.N. s-a dedicat trup şi suflet noului său stăpân, Lucifer. Casa sa de la ţară a transformat-o într-o biserică dedicată Diavolului. Explica tuturor celor interesaţi că Satan este de fapt adevăratul Mântuitor al omenirii şi nu Iisus şi că Lucifer este protectorul oamenilor şi singurul Dumnezeu căruia ar trebui să i se închine. Este convins că nu va trece mult timp până când Satan îşi va ocupa locul pe care-l merită printre oameni.

„Ofensiva creştinismului împotriva lui Satan a început. Se construiesc biserici după biserici, nu pentru că oamenii sunt mai credincioşi ci pentru că preoţii încearcă să limiteze puterea Diavolului care creşte continuu. Pentru că stăpânul Pământului e pe cale de a se întoarce acasă şi atunci oamenii se vor elibera de jugul religios”. N.R. Ultimii ani au înregistrat un regres al creştinismului. Adevărata credinţă a pierdut tot mai mult teren în faţa unor credinţe păgâne, multe de sorginte satanică.
Au reînviat credinţele în zeii de demult, iar adoratorii lui Satan se înmulţesc pe zi ce trece. Motivul este simplu: într-o lume rigidă, în care oamenii trebuie să se supună unor canoane laice şi bisericeşti, oamenii se îndreaptă către cel care le promite că pot duce viaţă pe care şi-o doresc, fără să se chinuie şi fără promisiuni că totul va fi bine abia după plecarea din această viaţă. Oamenii s-au săturat de reguli, de legi, de principii, de o viaţă ordonată, planificată. Iar Satan, din colţul întunecos în care l-a aruncat judecata Domnului, a vegheat şi se foloseşte de slăbiciunile omeneşti. Războiul nevăzut a fost declanşat în toată grozăvia lui.