Apariţiile incendiare cu care Nicoleta Luciu a făcut furori la Vocea României GALERIE FOTO

Nicoleta Luciu a reuşit să impresioneze, la fiecare ediţie a emisiunii Vocea României, cu ţinutele provocatoare. Rochiile croite pentru coprezentatoarea lui Bartoş i-au scos în evidenţă atuurile fizice.

26 dec. 2012, 16:55

Pentru finala care va avea loc miercuri seara, Nicoleta Luciu pregăteşte o nouă apariţie incendiară, aşa cum a făcut şi până acum la emisiunile prezentate alături de Pavel Bartoş.

1. Prima apariţie a Nicoletei Luciu la Vocea României

2. Nicoleta Luciu, sexy şi provocatoare la Vocea României. Îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră, cu un decolteu imens, care, deşi era acoperit de un material de culoarea pielii, lăsa să se vadă forma sânilor.

3. Nicoleta Luciu a apărut la „Vocea României” îmbrăcată într-un costum dintr-o singură piesă, extrem de mulat, care îi lasă la vedere decolteul mai mult decât generos. Se pare că vedeta are în seara aceasta rolul de Crăciuniţă, judecând după culoarea predominantă a ţinutei, roşu.

 
4. Orice apariţie a Nicoletei Luciu la „Vocea României” este una demnă de ţinut minte. Coprezentatoarea, într-o rochie decoltată şi cu o crăpătură îndrăzneaţă. Pavel Bartoş a asemănat-o pe Nicoleta Luciu cu Albă ca Zăpada.
 
 
În marea finală de la „Vocea României”se vor lupta Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola şi Vizi Imre. Elevii lui Horia Brenciu, Loredana, Smiley şi Marius Moga sunt pregătiţi să cucerească scena şi să demonstreze publicului că merită titlul de „Vocea României”. Marele câştigător va primi un premiu în valoare de 100.000 de euro şi un contract cu Universal Music România.