Angela Rusu și-a decorat apartamentul de lux. Cum arată fabuloasa locuința de 160 de metri pătrați

Angela Rusu deține un apartament de lux superb pe acre l-a decorat în stil clasic. Fabuloasa locuință are două etaje și cuprinde 160 de metri pătrați.

17 dec. 2021, 11:54

Artista de muzică populară Angela Rusu și-a decorat apartamentul de lux, într-un stil clasic, iar locuința de 160 de metri pătrați arată cu adevărat fabulos.

Artista a decis recent să se mute de la casă, la apartament, în centrul Capitalei. Angela Rusu a considerat că aceasta este cea mai practică alegere pentru soțul și cele două fiice ale ei.

Angela Rusu a născut! Primele imagini cu fetiţa: „Miracolul si minunea noastră”

„Eu un apartament pe două nivele, deci am o suprafață de aproximativ 160 de metri pătrați. Am avut și casă, dar am vândut-o între timp și am ales varianta cu apartamentul pentru că suntem foarte mult timp plecați și am zis că ne trebuie ceva mai intim.

Nu prea îmi place mie stilul ăsta contemporan, de asta vedeți aici un stil mai clasic’, a spus Angela Rusu, la Antena Stars.

Angela Rusu a vorbit și despre nașterea celui de-al treilea copil, mai ales că a trecut și prin depresie postnatală. Artista a recunoscut că i-a fost extrem de dificil să aducă pe lume un copil la vârsta de  47 de ani.

Angela Rusu a devenit bunică. Vedeta este şi ea însărcinată în luna a opta!

„Este foarte frumos, numai că e foarte greu. Mi s-a schimbat viața radical și toată atenția e doar spre Măriuca. Pot să spun că este foarte diferită viața cu un copil la 47 de ani, față de viața cu un copil la 27 de ani. Eu, când am născut-o pe Rebeca, aveam 27 de ani, eram tânără, nu aveam atâtea informații, dar mă descurcam” , a declarat Angela Rusu.