Apartamentul din Cluj care costă de două ori mai mult decât un castel din Austria. Cum arată locuința din România care se vinde cu 2,5 milioane de euro

Un apartament de lux scos la vânzare în Cluj a stârnit interesul internauților după ce au descoperit suma pe care se vinde.

16 sept. 2021, 22:44

Apartamentul din Cluj care costă de două ori mai mult decât un castel din Austria. Locuinţa este situată la etajul 13 al unei clădiri mixte cu birouri şi apartamente. Cu prețul de 2,5 milioane de euro, cu cât  se vinde, pot fi cumpărate două castele în Austria sau chiar patru în Ungaria vecină.

Apartamentul din Cluj care costă de două ori mai mult decât un castel din Austria. Cum arată locuința din România care se vinde cu 2,5 milioane de euro

Un penthouse în Cluj este scos la vânzare pe site-ul Imobiliare.ro pentru preţul de două milioane de euro la care se adaugă şi TVA. În schimb, cumpărătorul nu are trebui să plătească comision la agenţie.

„Companie, vinde apartament unicat, tip penthouse, de lux, situat la nivelul 13, în centrul municipiului Cluj-Napoca, cu suprafaţă utilăa aprox. 400 mp, ultrafinisat (parchet din lemn de tek, gresie faianţă Italia, granit etc.), vedere panoramică deosebită, 3 liviguri, 10 dormitoare, 6 băi, 2 bucătării, şi având posibilităţi multiple de compartimentare. Pret 2 milioane de euro + TVA”, scrie în anunţul postat pe site-ul imobiliare.ro.

Citește și: Decizie-şoc în cazul morţilor de la spitalul din Piatra Neamţ. Procurorii cer refacerea necropsiilor. Avocatul Cuculis: „Pacienţii au fost scoşi de la fluxul de oxigen din ATI şi nu au mai fost conectaţi înapoi în secţia UPU”
La jumătate de preţ față de apartamentul din Cluj se poate găsi un castel în Austria, conform site-ului Master Homes. Acesta este scos la vânzare cu suma de 1.290.000 de euro, iar în anunţ se precizează şi că a fost renovat în 1990.

Iar un castel medieval din Ungaria vecină costă mai puţin de un sfert faţă de apartamentul de lux din Cluj. Este vorba despre un castel care se vinde cu 550.000 de euro. „Castel de vânzare în Ungaria. Locuieşte ca un rege!”, scrie în anunţul de vânzare postat de asemena pe Master Homes.

Citește și: Imagini impresionante făcute publice de Carmen Tănase cu locuinţa de la ţară în care s-a mutat. Care sunt planurile actriţei după ce s-a mutat în oaza de verdeaţă – VIDEO