Apartamentul „vedetă” din Satu Mare. Imaginile fac senzaţie pe Internet

Apartamentul "vedetă" din Satu Mare. Fotografiile cu o locuinţă de două camere din cartierul Micro 14, decorat cu brandurile unor marci celebre precum Christian Dior, Versace si Louis Vuitton, fac senzaţie pe Internet.

02 feb. 2021, 12:47

Apartamentul „vedetă” din Satu Mare. O familie și-a scos la vânzare locuinţa de 50 de metri pătrați, situat la etajul patru al unui bloc din Cartierul Micro 14, de pe Aleea Târnavei. Apartamentul este scos la vânzare la preţul de 57.000 de euro. Ca și zonă, prețul ar fi exorbitant, însă dacă se ţine cont de interior, care este „aurit” cu branduri celebre, s-ar justifica suma cerută.

Proprietatea a fost renovată în anul 2019, dispune de geamuri din tâmplărie PVC cu sticlă termopan, centrală termică Vaillant, sistemul de electricitate și sanitare refăcute în totalitate. Este amenajat în stil clasic-oriental, cu mobilier din lemn masiv sculptat în stil baroc, cu cromatică specific orientală!”, spune agentul de vânzare.

Apartamentul este decorat cu brandurile unor marci celebre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeşte şi: Tragedie în Satu Mare! Un BMW s-a făcut praf după ce a lovit un cap de pod. Un tată a murit, trei copii au rămas orfani

Apartamentul „vedetă” din Satu Mare

Internauţii s-au întrecut în comentarii, care mai de care amuzante. “Noi in Negresti avem asa in garaj unde facem mancare… slab, aia din Certeze au asa in garaj la masini/ Si un maharajah ar spune ca e prea mult./ Tavanul ala LV face toti banii!/ Apartament pe stilul lui Nelson Mondialu’!/ Oare ce manelisti l o renovat!/

Nu gasesti in tot Parisul atatea brand-uri cate sunt in apartamentul asta./ Mai platesti 20.000 sa scoti uratenia din el… plus 5000 descantece si farmece./ Zici ca e interiorul din lampa lui Aladin./ Cred ca Versace si Louis Vuitton apreciaza designul./ Si la valoarea lui nu a avut bani de un WC Geberit?/ Pretul este bun”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise la postare, potrivit presasm.ro.

Apartamentul „vedetă” din Satu Mare.

Situație incredibilă pentru un tânăr din Satu Mare

Un tânăr din Satu Mare a fost declarat pozitiv fără să își facă un test pentru coronavirus. Acesta s-a întors în România din Marea Britanie și urma să stea în carantină timp de 14 zile.

Tânărul a fost nevoit să intre în carantină la venirea în țară, însă spre surpinderea sa, acesta a fost declarat și pozitivi cu coronavirus. Sătmăreanul a primit un mesaj din partea Direcției de Sănătate Publică Satu Mare în care i-a fost adusă la cunoștință decizia potrivit căreia bărbatul a fost declarat pozitiv la COVID, fără să își facă măcar testul RT PCR.

Situație incredibilă pentru un tânăr. Șocat, acesta le-a scris celor de la Direcția de Sănătate Publică și i-a rugat să remedieze această situație.

Doamnă, este total greșită acea decizie. Eu nu sunt testat pozitiv pentru COVID. Eu am venit din Marea Britanie, care se află în cod galben, și de aia am stat în carantină. Vă rog să remediați greșeala”, a fost cererea sătmăreanului.