Apel DISPERAT al fostului mare portar RICĂ RĂDUCANU

Rică Răducanu este sceptic în legătură cu faptul că Rapidul ar putea fi cumpărat de un şeic din Yemen. Fosta legendă din Giuleşti face un apel disperat pentru salvarea clubului.

09 mai 2014, 17:59
Apel DISPERAT al fostului mare portar RICĂ RĂDUCANU

„Ce pot să zici când la Rapid lucrurile se schimbă aşa repede? Nu ştiu cât de serioşi sunt şeicii sau prinţii, însă m-aş bucura să vină cu banul şi să facă echipă la Rapid. Fără bani nu poţi face nimic, iar jucătorii de valoare au nevoie de bani. Poţi merge şi cu cei tineri, dar ai nevoie şi de jucători cu experienţă”, a declarat Rică Răducanu pentru Ring.

„Sau poate vine Porumboiu, însă-i greu. Nu vedeţi câţi bani a băgat la Vaslui şi acum se duce de râpă?! Dacă nu a prins şi el Liga Campionilor, să mai recupereze ceva din investiţie… Bagi, bagi, dar trebuie să mai şi scoţi. Şi de unde dacă nu din cupele europene, că din jucători nu prea ies, se vând greu afară. Mi-e dor să văd din nou Rapidul în prima ligă. Însă mi-e frică la ce echipă avem. Trebuie investiţi bani serioşi ca să faci faţă în Liga I. Că doar nu-i îndeajuns să faci act de simplă prezenţă. Rapidul are un blazon care trebuie respectat”, a încheiat Rică Răducanu.