Apel disperat! O doctoriță din Sibiu a ajuns în comă, în Bali. Nora are un copil de 4 ani, iar familia strânge bani ca s-o aducă în țară

O doctoriță din Sibiu a ajuns în comă, în Bali. Nora Țichindeleanu, mama unui copilaș de doar 4 ani, a suferit un accident de scuter în timp ce se afla în vacanță. Femeia se afla la prima ei călătorie în afara țării, iar acum prietenii ei strâng bani ca s-o aducă acasă.

08 sept. 2023, 12:52
Apel disperat! O doctoriță din Sibiu a ajuns în comă, în Bali. Nora are un copil de 4 ani, iar familia strânge bani ca s-o aducă în țară
O doctoriță din Sibiu a ajuns în comă, în Bali

O doctoriță din Sibiu a ajuns în comă, în Bali. Vacanța exotică a Norei, alături de soț și prieteni, s-a dovedit a fi un adevărat coșmar, după ce scuterul condus de Adrian Bartoș (19 ani, Satu Mare), pe care se afla și ea, a fost implicat într-un violent accident rutier. La un viraj aceștia au fost loviți de un camion. Adrian Bartoș a murit pe loc, iar Nora a fost dusă la spital cu multiple leziuni.

Citește și: Doliu în presa din România! A murit jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu, după ce a stat mai bine de o săptămână în comă indusă. Avea 48 de ani

O doctoriță din Sibiu a ajuns în comă, în Bali

Doctorița a fost operată de urgență, iar acum starea ei de sănătate este mai bună. Prietenii și familia doresc să o aducă în țară, dar costurile unui transport medical special este foarte mare. Aceștia au creat o pagină de strîngere de fonduri unde în nici 24 de ore jumătate din suma necesară a fost deja strânsă.

Costul transportului medical internațional este exorbitant și mult peste ceea ce își poate permite familia Norei. Cheltuielile includ aranjamente medicale de zbor, personal medical specializat, echipament și logistică.este o parte din descrierea făcută de prieteni pe pagina de donații.

Soțul Norei spune că el și soția lui nu au asigurare medicală de călătorie și sunt practic obligați să suporte toate costurile: „Nu pot găsi cuvinte de recunoștință pentru acest minunat cont GoFund. Uneori plâng când mă gândesc la ce se întâmplă. De asemenea, plâng pentru că sper că toate gesturile voastre uimitoare nu vor fi în zadar. Din păcate, nu aveam asigurare medicală de călătorie și ceea ce faceți voi toți (prietenii mei și chiar oameni pe care nu i-am întâlnit în viața noastră) este ca un miracol.

Acești bani ne vor ajuta să o ducem acasă pe Nora cu un avion și o echipă medicală, de îndată ce va putea face acest lucru. Nu mă gândeam la bani în niciun moment… până când Marian mi-a spus că ne-a înscris aici și mă emoționează că pe ea o văd aici în pat, soția mea frumoasă, fericită și bună merită tot ce e mai bun. Oamenii sunt buni… Întotdeauna am crezut în umanitate, dar acum cred și mai mult”.

Cei care doresc să contribuie o pot face AICI.