Apel umanitar pentru salvarea lui Mărin! Tânărul în vârstă de 31 de ani duce o luptă grea cu o boală cruntă

Mărin are doar 31 de ani și la fel ca orice alt tânăr de vârsta lui avea visele și speranțele sale, asta până într-o zi când întreaga sa viață a fost dată peste cap de un diagnostic crunt.

27 feb. 2024, 17:16
Apel umanitar pentru salvarea lui Mărin! Tânărul în vârstă de 31 de ani duce o luptă grea cu o boală cruntă
Apel umanitar pentru salvarea lui Mărin!

Apel umanitar pentru salvarea lui Mărin! Recent, Mărin a fost diagnosticat cu o formă grea de cancer, iar în umră cu câteva zile, cu ajutorul Asociației ZIP care se ocupă de cazul lui, a început prima cură de chimioterapie.

Citește și Apel umanitar. La 24 de ani, Mădălina are nevoie de donaţii pentru o nouă inimă: „Fiecare bătaie a inimii ei ar putea fi ultima”

Apel umanitar pentru salvarea lui Mărin!

Însă drumul spre vindecare este lung și anevoios, iar pentru asta tânărul în vârstă de 31 de ani are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare să îl ajute să lupte în continuare cu boala grea care îl macină.

”Conturile în care se poate dona sunt ale Asociaţiei ZIP, cea care se ocupă de el:

RO56RNCB0296174379100004- euro

RO40RNCB0296174379100 001-lei

Cu inima şi sufletul alături de Mărin!

V-ați întrebat vreodată cât costă o viaţă de om?

La doar 31 de ani, diagnosticul de cancer a căzut ca un trăsnet asupra dragului nostru Mărin. Sunt convinsă că vouă nu vi se poate întâmpla, așa ați spune… Suntem contracronometru!!

Inima asta de OM a primit deja prima cură de chimioterapie!

Cu ajutorul vostru am reuşit să achităm toate urgențele de moment!

Dar, după cum știți, procesul este de durată și foarte costisitor!

Peste 10 zile urmează o nouă provocare! Mai grea, mai dificilă!

Nu ne lăsați la greu! Fiţi alături de el!

Donaţi şi distribuiţi!

Distribuiți și donați! Implicați-vă și trageți și pe alții alături de voi!

Vorbiţi oricui şi îndemnați la ajutor!

La muncă, între prieteni, la radio, la cafea, la școală, în cancelarie, la birou, în avion..,oriunde-n lume și oriunde puteți culege o rază de speranță”, se arată într-o postare de pe pagina de Instagram ” Micul Ortodox”.

O luptă grea duce și Roxana Carabineanu, o femeie de doar 39 de ani, a cărei viață s-a schimbat în toamna anului 2020, când a mers la un control ginecologic de rutină. Atunci a aflat că are un chist ovarian de 7 cm.

Roxana Carabineanu a făcut o primă operație în timpul căreia chistul i-a fost îndepărtat cu tot cu ovar. Dar problemele de sănătate erau abia la început. A fost diagnosticată cu tumoare malignă a ovarului cu celule germinale de tip Yolk sac și a fost supusă unei a doua intervenții chirurgicale la nici jumătate de an după prima, deoarece tumoarea recidivase.

A făcut chimioterapie în Turcia și în București, dar a trebuit să întrerupă ședințele în momentul în care a primit un alt diagnostic crunt – ocluzie intestinală – și a fost supusă unei a treia intervenții chirurgicale. În total, tânăa a fost supusă la nu mai puțin de șase intervenții chirurgicale, dar boala recidivează la anumite intervale de timp.

La începutul acestui an, Roxana a plecat în China pentru a începe o terapie inovatoare pentru tumori solide, care stopează recidiva și distruge complet celulele canceroase. Costul estimativ al tratamentului in China este de 150.000 euro, bani de care familia Roxanei nu mai dispune în acest moment, după toate cheltuielile de până acum. De aceea tânăra a apelat la ajutorul oamenilor care au posibilitatea să o ajute.

Mai multe informații despre cazul Roxanei Carabineanu se găsesc pe pagina de Facebook care găzduiește grupul Roxana’s Hope: Sprijin pentru Lupta împotriva Cancerului

Citește și Apel umanitar pentru salvarea lui Cătălin! Tânărul care visa să devină medic se află în comă și are nevoie de 20.000 de euro pentru a supraviețui