Apelează la un anticariat care cumpără cărți și maximizează-ți spațiul din locuință

Doar pentru că nu dispui de un spațiu suficient de mare în apartamentul în care locuiești, nu înseamnă neapărat că este timpul să-ți faci bagajele să te muți. Există o mulțime de trucuri de design interior care fac spațiile de locuit mai eficiente și spațiile mici să pară mai mari si încapatoare.

24 mart. 2022, 13:52
Apelează la un anticariat care cumpără cărți și maximizează-ți spațiul din locuință

6 trucuri de design interior care-ți vor maximiza spațiul1. Utilizează mobilier multifuncțional

O modalitate de a-ți menține spațiul ordonat și organizat este folosirea mobilierului multifuncțional. Din fericire, există multe opțiuni creative de mobilier care te vor ajuta să-ți aranjezi lucrurile cu stil. De exemplu, poți folosi un cufăr în loc de măsuța pentru cafea. Mobilierul multifuncțional îți oferă mai mult spațiu de depozitare fără a ocupa prea mult din spațiul de pe podea.

2. Păstrează o distanță corespunzătoare între piesele de mobilier

Înainte să te apuci să-ți aranjezi piesele de mobilier asigură-te că ai suficient spațiu să te miști printre ele. De regulă, este indicat să lași aproximativ 30 cm în jurul oricărei piese de mobilier. Și între 30 și 45 cm între măsuța de cafea și canapea pentru a păstra articolele de pe masă la îndemână.

3. Creează iluzia de înălțime

Chiar dacă nu ai un tavan înalt poți crea cu ușurință această iluzie astfel încât vizitatorii tăi să aibă tendința de a-și îndrepta privirile sus. O modalitate ingenioasă este să atârni pe pereți imagini la 5-6 cm deasupra nivelului ochilor. Sau, un alt truc ar fi să atârni tijele de perdele mai sus de nivelul ramei ferestrei. Ambele strategii vor crea impresia de mărire a spațiului.

4. Folosește mobilier cu un design deschis sau transparent

Pentru spațiile mici, piesele de mobilier cu design deschis sunt perfecte. Alege mobilier în culori deschise. Va crea senzația de aerisire din punct de vedere vizual și un sentiment de expansiune. De asemenea, mobilierul transparent, cum ar fi măsuțele de cafea din sticlă, scaune cu picioare transparente sau fotolii din acril transparent, oferă o senzație de deschidere către cameră și permite luminii să curgă liber printr-un spațiu.

5. Covoarele te ajută să definești funcționalitatea anumitor zone din cameră

Covoarele sunt accesorii decorative distractive și practice, deoarece nu numai că adaugă un plus de culoare, dar ajută și la definirea unei zone funcționale într-un spațiu. Amplasarea unui covor într-o secțiune a unei camere atrage privirea, amortizează picioarele și sugerează un scop pentru acel spațiu. Când creezi zone distincte într-o cameră, îi sporești funcționalitatea și utilizezi mai eficient spațiul.

6. Apelează la un anticariat care cumpără cărți din toate domeniile

Un anticariat care cumpără cărți din toate domeniile este soluția cea mai eficientă și rapidă pentru a crea spațiu în camera de zi. Astfel vei putea pune în practică trucurile de mai sus.

Anticariat-carti.com este un anticariat care face achizii de carti vechi si noi, din toate domeniile de activitate. Tot ce trebuie să faci este să suni la numărul de telefon 0721 858 460, iar echipa se va deplasa gratuit la domiciliul tău pentru a ridica volumele.

În plus, evaluarea și plata se vor face pe loc. Acesta este un alt avantaj major al unui anticariat ce are inclus serviciul „cumpărăm cărți din toate domeniile”. Iar dacă programul tău este încărcat în timpul săptămânii, echipa de anticari se deplasează inclusiv după ora 19:00 sau chiar în weekend.

Mai simplu de atât nici că se putea. Tu îți maximizezi spațiul, pasionații de lectură se bucură de volumele tale, iar mediul înconjurător îți mulțumește pentru grija pe care i-o porți. Poveștile sunt făcute ca să circule, iar un anticariat care cumpără cărți din toate domeniile este punctul perfect de plecare pentru volumele tale.