Apelul disperat al unei celebre soprane: „Nu ştiu şi nu vreau să cerşesc…”

Apel disperat al unei celebre soprane din constanţa. Daniela Vlădescu, cea care deţine şi funcţa de director al Teatrului Naţional de Operă şi Balet roagă oamenii să cumpere câte un bilet pentru a asigura bugetul instituţiei care în ultima vreme se confruntă cu grave probleme financiare.

16 oct. 2018, 08:42
Apelul disperat al unei celebre soprane: „Nu ştiu şi nu vreau să cerşesc…”

Mesajul Danielei Vlădescu a devenit viral, mii de oameni l-au repostat. Soprana atrage atenţia că de ani de zile instituţia de teatru din Constanţa este subfinanţată, iar anul viitor ar putea fi închisă. Daniela Vlădescu îi roagă pe constănţeni să-şi cumpere un bilet în valoare de numai 15 lei măcar la una dintre reprezentaţii.

„DRAGI CONSTANTENI, VA ROG SA CUMPARATI, FIECARE DINTRE DUMNEAVOASTRA, MACAR UN BILET DE 15 LEI LA SPECTACOLELE NOASTRE DIN LUNILE OCT, NOV, DEC. NU STIU SI NU VREAU SA CERSESC, DAR ESTE SINGURA POSIBILITATE CA ORASUL CONSTANTA SA NU PIARDA O INSTITUTIE DE TRADITIE A SPECTACOLULUI MUZICAL COREGRAFIC SI SA NU PIARDA SI DREPTUL LA CULTURA. OAMENI MINUNATI AU SUSTINUT CU PASIUNE SI TALENT ACEASTA INSTITUTIE. NU EXSTA IN LUME UN ORAS MARE, BOGAT SI CU OAMENI FRUMOSI, CARE SA NU AIBE INSTITUTII DE SPECTACOL MUZICAL. MERITATI ACCESUL LA CULTURA! In aceasta situatie, nu neobisnuita pentru TEATRUL nostru, dar fara precedent in gravitatea ei, nu mai asteptam ajutor de la Ministerul Culturii si Identitatii Nationale”, a scris disperată Daniela Vlădescu.

Celebra soprană Daniela Vladescu a fost iubita lui Nicu Ceausescu la sfârsitul anilor ’80, dar a avut grijă şi să-şi construiască o solidă carieră artistică.