Apelul disperat al unui fotbalist celebru. „Mamă, nu mai pune poze sexy pe internet, ai 40 de ani!” GALERIE FOTO

Nicolo Zaniolo, puştiul de 19 ani de la AS Roma, era un necunoscut până săptămâna trecută când a marcat două goluri în duelul cu FC Porto din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Notorietatea sa a crescut şi "datorită" mamei sale, care postează fotografii provocatoare pe internet.

18 feb. 2019, 16:40

Francesca Costa are 41 de ani şi este o împătimită a internetului. Contul său de Instagram are 185.000 de urmăritori. „Succesul” îl deranjează pe fiul său, Nicolo Zaniolo, care se simte deranjat de faptul că mama sa a devenit o ţintă a vânătorilor de senzual.

„Gata, mamă! Ajunge! Ai peste 40 de ani! ” Acesta a fost mesajul mijlocaşului după ce mama sa a început să înmulţească postările pe internet.

Francesca Costa nu a ţinut cont de părerea fiului său şi a afirmat zilele trecute că vrea să participe la Big Brother Italia. Jucătorul s-a înfuriat când a aflat.

„Starul în devenire al lui AS Roma, Nicolo Zaniolo, este eclipsat în ultima vreme de mama sa, Francesca Costa. Întrebat ce părere are despre participarea mamei sale la Big Brother, tânărul fotbalist a fost furios şi a răspuns cu un categoric ‘Nu’ posibilităţii ca aea să participe la acest reality show”,spun sursele ziarelor din Italia.

Nemulţumirile lui Zaniolo reprezintă un motiv de îngrijorare pentru cei de la AS Roma. În special pentru principalul Eusebio Di Francesco. Antrenorul chiar a vorbit într-o conferinţă de presă despre Nicolo Zaniolo şi mama sa.

„Reţelele de socializare nu-i ajută pe tineri să se dezvolte. Asta li se aplică şi celor care se află deja pe rampa de lansare. Zaniolo ar trebui să fie lăsat în pace. E un apel pe care îl fac, să nu punem prea multă presiune pe el. Nicolo trăieşte un moment important, dar trebuie să-l lăsăm să crească. Cred cu tărie că nu te ajută să progresezi statul pe reţelele de socializare”, a afirmat antrenorul Romei.

Şi legenda romanilor, Francesco Totti, a intervenit şi a vorbit despre Zaniolo.

„Totti mi-a spus că trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, pentru că partea frumoasă abia de acum va începe”

Francesca Costa este căsătorită cu fostul fotbalist Igor Zaniolo. Ea l-a însoţit pe Nicolo la Roma, pentru a avea grijă de el, în timp ce tatăl, proprietar al unui bar, a rămas acasă, la Spezia, cu sora mai mică a fotbalistului.