Apelul disperat pentru coregrafa rănită în accidentul din Braşov nu i-a sensibilizat pe oameni

Apelul disperat prin care se cerea donarea de sânge pentru coregrafa din Iaşi rănită în accidentul de autocar de la Braşov, nu i-a sensibilizat pe oameni. Chiar dacă postarea făcută pe un site de socializare a strâns mii de like-uri, la centrul de transfuzii de sânge, doar două persoane s-au prezentat, dispuse să doneze, informează România TV.

05 iul. 2016, 11:56
Apelul disperat pentru coregrafa rănită în accidentul din Braşov nu i-a sensibilizat pe oameni

O tânără implicată în accidentul rutier de la Braşov, coregraf la Şcoala şi Liceul de Artă din Iaşi, are nevoie de ajutor. Aceasta a fost grav rănită, a pierdut mult sânge şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la bazin şi la femur.

Citeşte şi CRIZĂ DE SÂNGE ÎN SPITALE. Cine va dona sânge toată săptămâna

Prietenii au făcut un apel umanitar pe reţelele de socializare privind donarea de sânge, doar că ieşenii nu s-au lăsat impresionaţi. În ziua stabilită, doar două persoane au venit la centru de Transfuzii, dispuse să doneze sânge.

Citeşte şi Profesorul care a murit, ultimele indicaţii pentru elevi. Imagini emoţionante de la repetiţie VIDEO

Tânăra a fost implicată în accidentul rutier de la Braşov, când un autocar plin cu membrii unui ansamblu folcloric s-a răsturnat. În urma accidentului, patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar ceilalţi pasageri, membri ai formaţiei, au suferit politraumatisme şi au fost transportaţi la spital.

Citeşte şi Apel disperat după accidentul care a îndoliat România. Una dintre victime este în stare gravă şi are nevoie de sânge