Aplică acest ulei din 3 ingrediente pe picioare, 10 minute, înainte de culcare. Efectul este UIMITOR

Societatea moderna in care traim a adus cu sine un mod mai tensionat de a trai, iar majoritatea persoanelor intampina dificultati in ceea ce priveste somnul din timpul noptii.

07 feb. 2016, 09:08
Aplică acest ulei din 3 ingrediente pe picioare, 10 minute, înainte de culcare. Efectul este UIMITOR

Deficitul de somn poate reprezenta o cauza majora a unor probleme complexe si serioase de sanatate, scrie secretele.com. Acest lucru nu iti da de inteles decat ca trebuie sa incerci sa dormi acele 8 ore necesare in timpul noptii, pentru a putea functiona normal ziua urmatoare.

Din cauza importantei problemei, ni se sugereaza constant sa incercam alternative de imbunatatire a calitatii somnului, cum ar fi lampile din roca de sare himalayana, metodele feng shui, bauturile naturale diversificate si altele.

Citeşte şi Pentru gravide: Sfaturi şi presiuni stresante din jurul tău pe care le poţi ignora

Uleiurile esentiale pot fi si ele extrem de eficiente cand vine vorba de asigurarea unui somn profund de 8 ore pe noapte. Probabil esti la curent cu intrebuintarile si beneficiile variate ale uleiurilor esentiale, iar azi iti vom dezvalui o metoda simpla de folosire pentru aceasta situatie.

Iti sugeram sa prepari un spray natural pentru picioare, din 3 ingrediente naturale. Acest spray este extrem de eficient pentru detoxifierea corpului. Mai precis, porii picioarelor sunt cei mai mari si mai numerosi din corp, asa ca sunt extrem de potriviti pentru absorbtia nutrientilor necesari organismului.

Picioarele noastre au numeroase puncte care sunt conectate cu diferite organe din corp, asa ca stimularea acestor puncte poate avea un efect miraculos asupra sanatatii si bunastarii noastre.

Iata cum sa faci acasa sprayul care iti va imbunatati somnul:

Ingrediente

• 10 picaturi de ulei esential de lavanda

• 10 picaturi de ulei esential de musetel

• 100 de grame de ulei de magneziu

Instructiuni

Amesteca uleiurile esentiale intr-un recipient de sticla cu spray. Agita sticla cu grija pentru a te asigura ca uleiurile s-au amestecat bine. Aplica sprayul pe picioare cu 10 minute inainte de a merge la culcare.

Lavanda

Lavanda este o planta cu efecte calmante, de relaxare. Uleiul de lavanda este extrem de eficient si puternic, iar cateva picaturi din el, puse pe perna pe care dormi, pot face minuni. Datorita intensitatii sale, in cele mai multe cazuri, se foloseste diluat. Atentie insa, nu trebuie folosit in cazul copiilor.

Musetelul

Aceasta planta calmanta are proprietati uimitoare de calmare si ofera un mare ajutor cand vine vorba de dificultatile legate de somn.

Citeşte şi Lucruri care va scad libidoul

Magneziul

Uleiul esential de magneziu este uimitor atat pentru uzul intern cat si pentru cel extern. Din punct de vedere tehnic, nu este un ulei, insa este privit astfel datorita aspectului uleios si efectului. Este extrem de benefic in ceea ce priveste insomniile, anxietatea, problemele digestive, crampele. Daca ai lipsa de magneziu, picioarele reprezinta locul perfect de aplicare a acestui ulei.