Aplicatia Amparcat – soluţia completă pentru parcare în Bucureşti

De la 1 martie, odata cu mărțișorul, au venit și noile tarife la parcările Companiei Municipale Parking București, conform HCGMB nr. 705 din 22.12.2022.

02 mart. 2023, 16:33
Aplicatia Amparcat – soluţia completă pentru parcare în Bucureşti
Digitalizarea este în plin avânt în parcările din din București

Aplicatia Amparcat – soluţia completă pentru parcare în Bucureşti. Noile tarife au avut parte de păreri pro și contra, dar printele elementele care s-au modificat notabil sunt limitarea la o singură zona și la un singur tarif pe oră față de trecut unde erau 3 zone cu 3 tarife diferite.

Dispare și dublarea tarifului începând cu a 3-a oră de staționare.

O altă modificare notabilă este tariful pe zi care s-a unificat și s-a redus facând viața platitorului ceva mai mai simplă.
Programul parcărilor sa uniformizat, acesta fiind fix de Luni pâna Duminica de la 08:00 până la 20:00.

Citeşte şi: Tehnologiile viitorului oferite de Apple şi Google, disponibile la parcarea în Bucureşti!

Există mai multe metode de plată începând de la casieri încasatori până la aplicații mobile cu posibilitate de utilizare cash, card, Apple Pay, Google Pay, Revolut Pay, Self Pay, SMS.

Cea mai diversificată aplicație ca și metode de plată este Amparcat (amparcat.ro) care ofera posibilitatea de plată prin card, Apple Pay, Google Pay, Revolut Pay, Self Pay și SMS.

Amparcat este singura aplicație de profil care oferă posibilitatea plății direct cu aplicația Revolut de pe propiul telefon mobil fără a necesita introducerea cardului sau a altor elemente. Tot Amparcat este singura aplicație la nivel național care oferă combinația aceasta de metode de platăȘ card, Apple Pay, Google Pay, Revolut Pay, Self Pay (cash) și SMS.

Cu aceasta aplicație îți poți primi pe mail factura pentru serviciile utilizate, poți primi alerte când iți expira RCA, Rovinieta, Casco, etc, și chiar să le reînnoiesti foarte simplu.

Amparcat ofera posibilitatea să alegi o recompensă pentru fiecare parcare civilizată efectuataă cu aceasta și este singura care funcționează și în parcările din Sectorul 4.

Cea mai utilă funcție Amparcat e că te lasă să cumperi astăzi abonament de o zi pentru viitor!

Dacă ajungi la după ora 20 și parchezi pe un loc de parcare al CMPB, va fi gratis până a doua zi la 08 dimineața, dar dacă nu ești treaz la acea oră ca să plătești parcare vei lua amendă.

Cu Amparcat cumperi de seara după ora 20, parcare pe o zi pentru a doua zi și dormi liniștit pentru că aceasta se va activa automat la 08 dimineața în următoarea zi și astfel scapi de amendă.

Citeşte şi: Sistemul de parcare din Bucureşti devine mai orientat către cetăţean

Compania Municipală Parking București a pornit încă din August 2022, o campanie susținută de verificare a plății parcărilor cu ajutorul inspectorilor de teren care deja ne-au obiștuit pe o parte din noi cu amenda de 200 lei, în folie de plastic pusă pe parbriz. Conform informațiilor publice Compania Municipală Parking București va pune în funcțiune, în curând, două autoturisme ce vor efectua automat și complet digital acest proces fără a fi nevoie de personal uman în afară de șofer.