Aplicaţia care îţi arată cine te sună cu număr necunoscut

Publicat: Miercuri, 13 Aprilie 2016 12:34 // Actualizat: Miercuri, 13 Aprilie 2016 12:34 // Sursa: romaniatv.net

Se întâmplă des să primeşti apeluri de la numere necunoscute, însă acum este posibil să ştii de fiecare dată cine te apelează, prin aplicaţia Truecaller.

Foto: zdi.ro

Truecaller este o aplicaţie care îţi arată cine te sună cu număr necunoscut. Cei care au realizat softul spun că au pornit de la dilema de a răspunde sau nu la un număr necunoscut atunci când primeşti un telefon în timpul unei şedinţe.

"Dacă descarci aplicaţia Truecaller nu trebuie să îţi mai faci griji cu privire la salvarea contactelor în lista de telefon, pentru că totul va fi disponibil online", a declarat Alan Mamedi, co-fondatorul acestei aplicaţii.

Citeşte şi 3 motive pentru care Samsung Galaxy S7 Edge este cel mai bun smartphone de pe piaţă

"Dacă primeşti un apel de la un număr necunoscut, îţi vom arăta cine este persoana, iar dacă te sună un agent de vânzări îţi vom spune şi acest lucru", a ţinut să precizeze Mamedi.

Aplicaţia Truecaller foloseşte o bază de date în care sunt înregistrate peste 2 miliarde de persoane până la acest moment. Pe anumite telefoane aplicaţia îţi va arăta numele persoanei care te apelează, chiar şi locul de unde provine, sau poate şi o poză.

Citeşte şi Românii îşi iau de pe telefonul mobil informaţiile despre călătorii

"Dacă primeşti un apel şi noi nu putem să detectăm persoana, atunci tu, ca utilizator, poţi să adaugi această informaţie", a explicat Alan Mamedi modalitatea prin care utilizatorii pot ajuta la completarea informaţiilor.

"Câteodată, colaborăm cu furnizorii de date pentru a completa informaţiile lipsă.", a precizat co-fondatorul aplicaţiei.

În plus, aplicaţia Truecaller are şi alte beneficii. "Cunosc un caz în India în care o femeie a verificat şoferul taxiului cu care trebuia să se deplaseze, înainte de a se urca în maşină", a adăugat Alan Mamedi.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 apr 12:48
... Se întâmplă des să primeşti apeluri de la numere necunoscute, însă acum este...
13 apr 12:37
...de la numere necunoscute, însă acum este posibil să ştii de fiecare dată cine te apelează, prin aplicaţia Truecaller. Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8731
RON
26 Oct
noapte 8 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H