Aplicaţia Clever devine FREE NOW, platformă deţinută de Daimler şi BMW

Publicat: Luni, 04 Noiembrie 2019 12:35 // Actualizat: Luni, 04 Noiembrie 2019 12:35 // Sursa: romaniatv.net

Aplicaţia de taxi Clever se transformă în FREE NOW în următoarele luni, ca parte a grupului internațional de mobilitate urbană "NOW", lansat de Daimler și BMW în luna februarie a acestui an, scrie Economica.net

Transformarea Clever în FREE NOW va permite pasagerilor să folosească o singură aplicație pentru a găsi o maşină în regim de taxi sau transport alternativ, în România și în peste 100 de orașe din nouă țări europene în care grupul operează - Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria și Suedia, potrivit unui comunicat Clever citat de Economica.net.

Prima etapă a lansării FREE NOW în România va începe prin înrolarea șoferilor Clever existenți din București în noua aplicație, urmând ca într-o etapă ulterioară să aibă loc și migrarea în alte orașe în care Clever operează. Șoferii vor avea astfel posibilitatea să-și crească veniturile prin intermediul platformei multimodale de servicii care îi conectează atât cu pasagerii români, cât și cu pasageri străini care vin în România în scop turistic sau de business.

Aplicația FREE NOW va fi în curând disponibilă și pentru pasageri, fiind necesar să o descarce din magazinele de aplicații ale Apple și Google după lansarea oficială. Ulterior, aplicația Clever va continua să fie operațională pentru o perioadă de timp, după care va fi înlocuită complet de noua aplicație FREE NOW.

„Clever devine parte din cel mai important grup de soluții de mobilitate din Europa, o etapă care va genera beneficii majore tuturor pasagerilor și șoferilor noștri. Primul pas strategic în direcția transformării aplicației într-o platformă multimodală a fost realizat în luna ianuarie a acestui an, prin lansarea serviciului de transport alternativ CleverGO. Migrarea către FREE NOW este un capitol important în demersul nostru de a oferi o gamă completă de servicii de mobilitate într-o singură aplicație. Cu FREE NOW, pasagerii români vor putea să folosească aceeași aplicație de e-hailling oriunde în Europa. Numai în 2019, Clever a transportat peste un milion de pasageri în România, fiind cea mai descărcată aplicație din industrie la nivel național", a declarat Andrei Frunză, CEO Clever / FREE NOW România.

Citeşte mai mult pe Economica.net

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
aplicatia clever free now taxi clever taxi free now
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8705
RON
29 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H