Aplicaţia Facebook Messenger nu va mai funcţiona pe acest tip de telefon

Utilizatorii aplicatiei Facebook Messenger primesc o veste neasteptata de la celebra companie.

28 mart. 2017, 15:03
Aplicaţia Facebook Messenger nu va mai funcţiona pe acest tip de telefon

Cei de la Facebook au anuntat oficial ca utilizatorii care folosesc telefoanele Windows 8.1 sau o varianta mai veche nu se vor mai putea bucura de serviciile Messenger oferite de compania lui Mark Zuckerberg.

Conform celor de la Facebook, au inceput deja sa contacteze numarul mic de utilizatori care vor fi afectati de schimbare. Se pare ca aplicatia nu va mai fi compatibila cu versiunile sistemului de operare Windows 8.1 sau o varianta mai veche si nu va mai exista suport pentru functionarea aplicatiei.

De ce este Facebook Messenger cea mai in voga aplicatie de tip chat
Aplicatia este gratuita si ofera servicii de mesagerie si software. Ofera text si voce de comunicare si este integrat cu caracteristica web pentru chat. Conform Facebook, exista peste un miliard de persoane care se bucura de aplicatie.

Facebook a lansat versiunile iOS si Android de pe Facebook Messenger pe 9 august 2011, cu o actualizare pe 11 octombrie pentru BlackBerry OS.

Pe 17 martie 2015, Facebook a adaugat functionalitatea care le permite utilizatorilor sa trimita bani prietenilor. Acest lucru este posibil numai in Statele Unite ale Americii, deocamdata.

Tot in 2015, in luna aprilie, Facebook a introdus apelurile video in aplicatie. Prima oara apelurile video au fost disponibile in Belgia, iar apoi au urmat Canada, Croatia, Danemarca, Franta, Grecia, Irlanda, Laos, Lituania, Mexic, Nigeria, Norvegia, Oman, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, SUA si Uruguay.

In februarie 2016, aplicatia Facebook Messenger a implementat mesaje SMS text. Tot in acest an a lansat „Calling Group”. De asemenea, a introdus aplicatia „group voice calls”.

sursa: Revista Teo