Aplicaţii care te scapă de facturile mari

Aplicații de chat pentru telefoane mobile ne-au făcut întâi să uităm de clasicele mesaje text. Se pare că următorul pas este să renunțăm și la apelurile obișnuite, astfel încât noțiunea de extracost ne va fi complet străină, în curând.

10 apr. 2015, 12:29
Aplicaţii care te scapă de facturile mari

Motivele pentru care aplicații de chat precum WhatsApp au câștigat atât de multă popularitate sunt evidente. În afară de faptul că pot fi descărcate gratuit, se folosesc de o conexiune la internet pentru a funcționa și asta face ca mesajele și apelurile de voce să fie gratuite. Aceste elemente constituie avantaje financiare considerabile, mai ales atunci când folosești conexiunea WiFi. Așadar, grație lor, am și uitat cum e să ai extra cost la factură.

Aplicații de chat populare: WhatsApp și Messenger

Toată lumea știe cum funcționează WhatsApp, fiind cea mai populară aplicație de chat pentru mobil. Potrivit statisticilor, numără în prezent mai mult de un miliard de descărcări și câteva sute de milioane de utilizatori. În afară de faptul că este valabilă pentru toate platformele, mai este preferată pentru ușurința în utilizare, i se aduc în mod constant actualizări, nu are reclame și solicită doar o taxă modică de un dolar pe an. Până de curând, posibilitatea de a efectua apeluri de voce folosind WhatsApp era rezervată pentru câțiva utilizatori. Acum, grație celui mai nou update, toți cei ce folosesc aplicația vor beneficia de acest serviciu.

Poți descărca WhatsApp pe mai multe platforme, cele mai populare fiind Android, iOS, și Windows Phone. Celelalte sunt pe site-ul aplicației.

WhatsApp si Facebook

Bineînțeles, nu putem uita de Facebook Messenger, care a încetat de ceva timp să mai fie o simplă aplicație de chat. Poți efectua apeluri de voce la fel de simplu ca de pe oricare dintre celelalte aplicații menționate, iar datorită celor 40 de add-ons a devenit mult mai amuzantă și interactivă. Cu un singur click, ai la dispoziție o gamă largă de GIF-uri, Memes, Stickere și alte elemente adiacente banalului chat. În plus, mai nou îți poți plăti și datoriile, dar dacă ești în SUA. Toate astea cu un consum relativ redus de trafic.

Aplicații de chat: Trioul Skype, Viber și Hangouts

Skype este numărul 1 în lume ca aplicație pentru chat cu suport audio-video. Este o opțiune perfectă pentru conversațiile între persoane aflate în colțuri diferite ale lumii. Este compatibil cu toate platformele, oferă calitate audio-video premium și transferul de fișiere este rapid. În plus, poți face conferință cu mai multe persoane, fiind utilizată și în companii pentru așa ceva. Aplicația este disponibilă în Play Store, App Store și Windows Store.

Citeşte mai mult pe playtech.ro