Aplicaţii utile, pe care producătorii nu te sfătuiesc să le foloseşti

Am făcut pentru voi o listă cu aplicații utile care necesită root. Dispozitivele mobile cu sistem de operare Android îți permit mai multe posibilități de personalizare prin instalarea aplicațiilor neoficiale, dar pentru acest lucru trebuie să root-ezi sistemul.

23 iul. 2015, 12:23
Aplicaţii utile, pe care producătorii nu te sfătuiesc să le foloseşti

Sistemul de operare Android este construit în așa fel, încât, dacă ar fi să comparăm, ești precum un utilizator de Windows fără cont de administrator.  Ai drepturi limitate atunci când vine vorba de modificarea configurației originale.

De exemplu, producătorii introduc o serie de aplicații preinstalate pe care nu le poți șterge din telefon sau tabletă, după ce vei face operațiunea de root, vei avea acces și la astfel de modificări. 

După ce faceți root-ing telefonului sau tabletei, aveți dreptul de a instala aplicații neoficiale, care nu provin din magazinul Google Play. Am făcut pentru voi o listă cu aplicații utile care necesită root și care sunt cele mai cunoscute în acest moment.

Aplicații utile care necesită root – System App Remover

Mai toate dispozitivele mobile vin cu o serie de aplicații preinstalate. Cele mai multe dintre ele nu îți sunt de niciun folos și nu le deschizi nici măcar o dată. Dar cu toate astea ele îți ocupă spațiu și mănâncă memorie fără ca tu să poți controla asta.

System App Remover merită inclusă între primele în lista de aplicații utile care necesită ‘root’ tocmai pentru că te poate scăpa de acele aplicații pe care în mod normal nu le poți șterge, dar face și back-up pentru a nu distruge sistemul de operare dacă ștergi fără să vrei vreun fișier important.