Aplicaţiile gratuite pentru comunicarea prin intermediul smartphone-ului

Aplicații de chat pentru telefoanele mobile sunt o mulțime și îți oferă posibilitatea de a comunica în timp real cu oricine dorești, prin text, fotografii și apeluri video. Iată care sunt cele mai populare și utile, fără să iau în calcul Facebook Messenger pe care o poți avea doar cu un cont de Facebook.

23 mart. 2015, 13:34
Aplicaţiile gratuite pentru comunicarea prin intermediul smartphone-ului

Mesajele text și apelurile propriu-zise pierd teren în fața acestor aplicații din două motive principale: în general pot fi descărcate gratuit și se folosesc de o conexiune la Internet pentru a funcționa, fie că este vorba de o conexiune WiFi, fie că este una de date.  Am făcut o selecție a celor mai eficiente, pe care le-am încercat personal.

Aplicații de chat pentru Android, iOS și Windows Phone

Fără îndoială, WhatsApp este cea mai populară aplicație de chat, în principal datorită ușurinței de utilizare. Play Store ține evidența instalărilor pentru fiecare aplicație, iar potrivit statisticilor, WhatsApp numără mai mult de un miliard de descărcări.

Citeşte şi Cum îţi poti debloca telefonul cu Android în timp ce îl ai în buzunar sau în mână

Aplicația este disponibilă pentru Android, iOS, și Windows Phone. Teoretic, WhatsApp ar solicita o taxă de 1 dolar/an după expirarea primului an de utilizare. Practic, rămâne gratuit.

Continuarea pe Playtech.ro.