APOCALIPSA este aproape. PREZICERI ÎNFRICOŞĂTOARE ale lui NOSTRADAMUS pentru 2014 VIDEO

Publicat: Duminică, 08 Decembrie 2013 11:56 // Actualizat: Duminică, 08 Decembrie 2013 13:48 // Sursa: romaniatv.net

Preziceri înfricoşătoare au fost descifrate recent printre catrene profetice ale lui Nostradamus, informează România TV. Potrivit acestora, atentate şi conflicte armate vor destabiliza întreaga omenire din anul 2014 timp de 10 ani.

Potrivit inginerului ucrainean care a descifrat catrenele lui Nostradamus anul ce va urma va fi sub semnul violenţei. Patru premieri importanţi ai lumii vor fi victimele unor atentate. De aici va izbucni un conflict armat în Peninsula Indostan, stă scris într-unul din catrenele lui Nostradamus. Indostan este denumirea veche a zonei care cuprinde India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Insulele Maldive, Bhutan şi Nepal.

Profeţiile continuă şi mai înfricoşător. Se spune că acest conflict se va transforma treptat în Al Treila Război Mondial, care va începe în noiembrie 2014 şi se va încheia în octombrie 2024.

Profeţiile lui Nostradamus, despre care se spune că ar fi ultimele, vorbesc despre boli crunte care vor afecta mare parte din populaţia globului. Europa va fi aproape depopulată, ca urmare a folosirii armelor chimice şi nucleare în conflictele prezise de Nostradamus.

Citeşte şi PROFEŢIA ŞOC a lui Nostradamus care e pe cale sa se împlinească

loading...
13 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 mai 11:48
Răspunde | Votează email 2 email
Simo
Nostradamus, ca si baba Vanga si multi alti falsi profeti, au gresit profetii ca si iehovistii in atatea randuri.
02 mai 11:10
Răspunde | Votează email 1 email
Alex
Si cu apocalipsa din 2012 cum a ramas ? Care a prezis-o tot Nostradamus ...
28 apr 18:57
Răspunde | Votează email -1 email
Gabriel Marinescu
"Prezicerile"lui Nostradamus se potrivesc numai DUPA ce se intampla cate ceva pentru ca ele sunt scrise in acelasi mod ca si biblia,in doi peri ca sa se potriveasca oricum cu evenimentele viitoare.
23 dec 15:00
Votează email 0 email
...astronomii nu deţin informaţii decât despre un număr foarte mic de roci spaţiale din sistemul solar.  CITEŞTE ŞI: APOCALIPSA este aproape. PREZICERI ÎNFRICOŞĂTOARE ale lui NOSTRADAMUS pentru 2014 VIDEO 7. Pandemiile Noi agenţi patogeni letali se ivesc de la an la...
16 dec 17:02
Votează email 0 email
...în clar, ci te chemau discret la căutarea sensului rătăcit printre alte sensuri, aşa cum s-a întâmplat când părintele a prezis marile cutremure ale secolului XX, spunând că Bucureştiul „se va oua de două ori”, iar la a treia ouare, marele...
09 dec 13:59
Votează email 1 email
...să vadă altfel America şi America trebuie să se vadă altfel pe ea însăşi“, a declarat Nicholas Boyle. CITEŞTE ŞI: APOCALIPSA este aproape. PREZICERI ÎNFRICOŞĂTOARE ale lui NOSTRADAMUS pentru 2014 VIDEO ...
09 dec 09:33
...Europa va fi aproape depopulată, ca urmare a folosirii armelor chimice şi nucleare în conflictele prezise de Nostradamus. Citeste mai mult pe RTV.NET click aici Daca iti place, raspandeste acest articol prin social media
...
08 dec 21:04
Răspunde | Votează email 1 email
ghf
stim ca asta vrea elita si oricum o face si fara razboi. se vede ca se urmareste inlocuirea populatie autohtone cu altii de pe alte continente si de alta religie.
08 dec 18:50
Răspunde | Votează email 1 email
sima nelu
ma intreb oare cand o sa Termine ziaristi cu atitea stiri negative pesimisme. indiferent de ce se va intampla luatio fratilor m-ai cu optimism Pina si starea vremii este probabila pe urmatoarele 3 zile!
08 dec 17:32
Răspunde | Votează email 0 email
iozefina
Si anul trecut a mai fost o apocalipsa...e prea multa marfa in magazine care expira si ca sa nu fie aruncata trebuie cumparata de creduli si fraieri..
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.7764
RON
05 Dec
noapte -3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H