APOCALIPSĂ în Portugalia: Ploile abundente au transformat Lisabona într-o lagună FOTO VIDEO

Precipitaţiile abundente au cauzat inundaţii în mai multe cartiere din capitala portugheză şi traficul pe străzi s-a transformat într-un haos total, iar subsolurile caselor au fost complet inundate.

23 sept. 2014, 10:12

Turiştii şi locuitorii capitalei portugheze au fost luaţi prin surprindere de creşterea bruscă a nivelului apei, care a transformat în râuri străzile din centrul oraşului, potrivit România TV

În principala piaţă a Lisabonei, maşinile nu au putut circula din cauza puhoaielor, fiind necesară intervenţia pompierilor.

Citeşte şi Inundaţii DEVASTATOARE la graniţele României VIDEO

Traficul din oraş a fost blocat pe arterele principale, după ce sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă viiturii care a smuls tradiţionala piatră portugheză de pe străzi. Zeci de maşini au rămas blocate în valuri, apa atingând în unele locuri şi un metru.

Probleme s-au înregistrat şi în traficul subteran. Una dintre staţiile de metrou a fost inundată, ceea ce a dus la întârzierea trenurilor pe una dintre magistrale.

Citeşte şi Cum arată APOCALIPSA din Biblie. Descrierea este terfiantă

Copiii de la o şcoală din estul capitalei au trăit clipe de groază, după ce un zid al clădrii, înalt de trei metri, s-a prăbuşit din cauza ploilor, chiar în timpul orelor de curs. Incidentul s-a soldat fără victime, însă 14 elevi au avut nevoie de asistenţă psihologică.