APOCALIPSA la Craiova. Victor Piţurcă vrea să părăsească echipa

Universitatea Craiova a pierdut ultimul meci din acest sezon inainte de pauza competitionala, scor 2-0, pe Arena Nationala, in fata celor de la FCSB. La finalul meciului, Piturca a spus ca va sta de vorba cu patronul echipei, Mihai Rotaru, pentru a pune la punct anumite lucruri legate de club. 

27 dec. 2019, 08:29
APOCALIPSA la Craiova. Victor Piţurcă vrea să părăsească echipa

Victor Piturca i-ar fi transmis lui Rotaru ca are nevoie de un buget consistent pentru achizitii, intrucat vrea sa aduca 3-4 jucatori cu nume, scrie gsp.ro. Acesta s-a lovit insa de refuzul lui Rotaru, si vrea sa plece de la Craiova.

Citeşte şi Victor Piţurcă, înainte de FCSB-Universitatea Craiova: „Gigi Becali stă tot timpul pe bancă, dar nu-l vedeţi voi”

Rotaru a fost deranjat de aceasta afirmatie lui Piturca si i-a spus ca in acest caz nu se mai pune problema sa continue pe banca oltenilor. Patronul celor de la Craiova, l-ar vrea sa in locul lui Piturca pe Neagoe, insa acesta abia si-a dat demisia de la Hermannstadt, iar inainte de a-i prelua pe sibieni, a antrenat-o pe Dinamo. Astfel nu mai poate antrena si o a 3-a formatie din Liga 1, doar daca primeste dispensa din partea FRF.

„O sa ne punem la masa, sa discutam ce avem de discutat si daca e sa luam o decizie, o vom lua impreuna”, a declarat Piturca la finalul meciului cu Craiova.


loading...