APOCALIPSA SUFLETELOR! Mercur retrograd în noaptea de Halloween. Cod NEGRU în lumea ocultismului

Mercur, planeta comunicării, intră în retrograd din 31 octombrie, ziua de Halloween, până 20 noiembrie. Ciclul complet al retrogradării se încheie însă pe 28 decembrie.

24 oct. 2019, 14:26
APOCALIPSA SUFLETELOR! Mercur retrograd în noaptea de Halloween. Cod NEGRU în lumea ocultismului

Ce e bine sa faceţi pe plan profesional:

• În general, afacerile sau cariera încetinesc atunci când Mercur este retrograd. Folosiţi această perioadă pentru a finaliza orice sarcină neterminată.

• Din moment ce comunicarea este cea care are de suferit când Mercur este retrograd, asigurați-vă că transmiteţi cât mai clar tot ce aveţi de spus.

• Se spune că multe date și informații se pierd atunci când Mercur este retrograd. Prin urmare, asigurați-vă că faceți o copie de rezervă a tuturor materialelor și datelor vitale, înainte ca lucrurile să se schimbe.

Ce e bine să faceţi pe plan personal:

• Reafirmaţi-vă iubirea în viața de familie. Faceţi-vă timp pentru a fi alături de cel drag sau de partenerul de viaţă, dar nu inițiați noi mișcări.

• E momentul să scăpaţi de resentimentele trecutului. Reconcilierea funcţionează cel mai bine în această perioadă.

Foarte important, spun astrologii, nu vă despărțiți când Mercur este retrograd. Mai aşteptaţi o perioadă cu mai multă linişte sufletească. Emoțiile, paranoia, gelozia și furia pot ieși destul de repede la iveală.Pe plan sentimental astrele ne recomandă să ne înzestrăm cu multă răbdare.