Apocalipsa ZOMBIES se apropie: Vezi unde te poţi ascunde GARANTAT pentru ZECE ANI

În eventualitatea venirii Apocalipsei Zombies pe Pământ, ai posibilitatea să te pui la adăpost de pe-acum. Îţi trebuie ânsă ceva bani pentru a achiziţiona un "adăpost anti-Zombies", dar nu vei regreta nicio secundă banii investiţi, pentru că acest adăpost este infailibil timp de zece ani, după cum garantează firma producătoare.

09 nov. 2014, 11:32

Ai auzit gemete oribile, înspăimântătoare? La uşă zgârie mâini descărnate? În curte urlă cadavre descompuse încercând să ajungă la tine?

Ei, bine, poţi sta liniştit, în faţa televizorului, cu o sticlă de ce vrei tu în faţă, fără să-ţi pese de ce se întâmplă afară… Dar numai dacă ţi-ai achiziţionat ultimul strigăt în materie de adăposturi sută la sută sigure împotriva unor astfel de atacuri.

Cabana anti Zombies, fortificată după toate regulile în materie, este tot ce-ţi trebuie pentru a nu avea de-a face cu „morţii vii” pe o perioadă garantată 100%, de 10 ani, de către firma fabricantă Tiger Log Cabins.

ZFC-1 este un adăpost format din trei corpuri de case conectate între ele. Acestea sunt dotate cu ferestre armate, prevăzute cu crestături speciale şi cu pereți și uși de asemenea speciale, tot pe principiul siguranţei şi rezistenţei. Adăpostul are şi o unitate specială de păstrat arme împotriva strigoilor. Fortificaţiile includ şi garduride circulare de sârmă ghimpată, astfel încât „morţii vii” să nu aibă nicio posibilitate de a ajunge în casă prin alte părţi ale construcţiei, cum ar fi, de pildă, urcându-se pe acoperiş, scrie cnet.com.

În interior, casa anti Zombies este dotată cu aparatură modernă şi beneficiază de tot confortul. Mai are şi o uşă secretă, în partea de sus, precum şi o „punte superioară”, de unde se poate vedea, în siguranţă, ceea ce se întâmplă în zonele din jurul adăpostului.

Locuinţa împotriva strigoilor are în exterior o grădină unde ar putea fi amenajată o mică fermă, tot în siguranţă.

Costul unui asemenea adăpost nu este însă pentru buzunarele oricui. De pildă, numai kit-ul este 113.000 de dolari, iar pentru instalarea acestuia sunt necesari încă 21.000 de dolari. Apoi trebuie 3.000 de dolari pentru camerele de supraveghere şi 5.600 de dolari pentru panourile solare. Dacă vrei şi un tun de apă, lumini de căutare sau aruncător de flăcări trebuie să scoţi bani în plus. Aceste dotări sunt însă la cerere, şi nu obligatorii.

Dar cel mai important lucru este acela că această locuinţă împotriva strigoilor are o garanţie de 100% pe 10 ani, ţine să precizeze firma care o fabrică.