Apple ar putea lansa un iPhone cu ecran curbat în 2017

Apple ar putea urma anul viitor moda lansată în 2015 de Samsung, prin lansarea unui iPhone cu ecran curbat.

23 aug. 2016, 18:53
Apple ar putea lansa un iPhone cu ecran curbat în 2017

Apple ar putea urma anul viitor moda lansată în 2015 de Samsung, prin lansarea unui iPhone cu ecran curbat, scrie news.ro.

Publicaţia Nikkei Asian Review, citând o sursă anonimă familiară cu planurile de viitor ale Apple, susţine că în 2017 compania americană va lansa pe piaţă trei modele de iPhone, dintre care unul va fi dotat cu ecran curbat.

Conform sursei citate, Apple ar urma să lanseze un iPhone de 4,7 inch, unul de 5,5 inch, plus încă un model de 5,5 inch sau mai mare, ce ar urma să folosească un ecran curbat pe ambele părţi.

Ecranul curbat pe care Apple ar urma să-l folosească ar fi de tip AMOLED. Informaţia are suport în faptul că ambele modele Samsung de anul acesta dotate cu ecran curbat, Galaxy S7 şi Note 7, folosesc aceeaşi tehnologie.

Apple ar promova modelul cu ecran curbat ca un produs premium al propriei serii de smartphone-uri, urmând a fi şi cel mai scump telefon pe care Apple îl va lansa anul viitor. Este, din nou, o politică similară celei adoptate de Samsung cu propriile device-uri dotate cu ecran curbat.