Apple va lansa un iPhone cu diagonala de 6,5 inch

Publicat: Marţi, 28 August 2018 10:10 // Actualizat: Marţi, 28 August 2018 10:10 // Sursa: romaniatv.net

Grupul informatic american Apple va lansa, luna viitoare, trei noi telefoane iPhone, inclusiv unul cu cel mai mare display prezentat vreodată de compania americană, care va avea diagonala de 6,5 inch, transmite Bloomberg.

Apple nu a anunţat încă în mod oficial când va dezvălui noile sale telefoane, însă în mod tradiţional acest lucru se întâmplă în luna septembrie.

Potrivit Bloomberg, pe lângă modelul cu un display de 6,5 inch, Apple va prezenta luna viitoare şi un model cu un display de 5,8 inch, similar cu cel al actualului model iPhone X, împreună cu un model mai accesibil cu o diagonală de 6,1 inch. Toate cele trei noi modele de telefoane iPhone vor utiliza sistemul de autentificare Face ID. Primele două modele mai scumpe vor permite utilizatorilor să folosească simultan două cartele SIM. În plus, Bloomberg susţine că Apple va lansa noile iPhone în culori diferite.

Cu toate acestea, niciunul dintre noile trei telefoane iPhone nu va avea un design complet nou, cum a fost cazul anul trecut cu iPhone, fiind vorba mai degrabă de versiuni de tip ''S'', o denumire care a fost utilizată în trecut de Apple pentru noile telefoane care utilizau un design anterior, dar aveau performanţe îmbunătăţite.

De asemenea, în toamna acestui an, Apple va lansa noi modele de tablete iPad Pro, inclusiv un model cu o diagonală de 11 inch şi unul cu o diagonală de 12,9 inch, care vor avea, la rândul lor, sistemul de autentificare Face ID.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Apple iphone
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7790
RON
26 Jan
noapte -5 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H