Apple va lansa un iPhone cu ecran mai mare şi în mai multe variante de culori

Doar câteva zile după ce Apple a lansat iOS 7 și iTunes radio, la WWDC 2013, printre alte câteva produse și servicii noi, se pare că ne întoarcem la zvonistica Apple şi a produselor ce urmează a fi lansate de marele producător.

13 iun. 2013, 11:31
Apple va lansa un iPhone cu ecran mai mare şi în mai multe variante de culori

Agenţia Reuters este cea care prezintă un raport din care izvorăsc o serie întreagă de zvonuri despre posibilele mutări pe care Apple le pregăteşte în lupta de a rămâne in topul pieţei smartphone-urilor.

Citând surse diferite, raportul susține că, în răspuns la popularitatea în creștere de care se bucură ecranul mare de care dispozitele Samsung Galaxy “phablets”, Apple planifică lansarea unor modele  iPhone cu ecrane mai mari, precum și iPhone-uri mai ieftine care vin in mai multe culori.

Apple s-ar pregăti pentru lansarea a cel puţin două terminale iPhone, cu ecran mai mare, anul viitor. Ecranul va avea 4.7 inchi şi 5.7 inch, potrivit surselor citate de Reuters. Furnizorii au fost solicitaţi pentru furnizarea unor ecrane mai mari, dar este neclar dacă Apple va lansa produsul la aceste dimensiuni.

Vezi ce preţ va avea iPhone-ul low-cost pe NoobZ.ro