Aprilie 2023 ne aduce o Lună plină în Balanță și o eclipsă de Soare în Berbec. La ce să ne așteptăm

O lună nouă apare atunci când Soarele și Luna în tranzit (în mișcare) sunt exact în aceeași poziție în zodiac (numită conjuncție).

31 mart. 2023, 09:49
Aprilie 2023 ne aduce o Lună plină în Balanță și o eclipsă de Soare în Berbec. La ce să ne așteptăm

Aprilie 2023 vine cu o super energie, aducând mai întâi o lună plină domoala într-o Balanță plăcută pentru a ne ajuta să punem masa, iar apoi urlând cu o eclipsă de soare în Berbecul de foc. Să intram in paine!

Ce este o eclipsă de soare?
O lună nouă apare atunci când Soarele și Luna în tranzit (în mișcare) sunt exact în aceeași poziție în zodiac (numită conjuncție). Luna noua, in general, este legata de începuturi, are energie mare și aduce entuziasm. Eclipsele solare apar atunci când lunile noi se află la 18.5 grade de Nodurile Lunare (punctele de pe orbita Lunii unde Luna traversează ecliptica).

Ce este o Lună Plină?
O lună plină apare atunci când Soarele și Luna în tranzit (în mișcare) se află în poziții exact opuse în zodiac (numită opoziție). Lunii pline sunt legate de finaluri, culmine și sunt energie emoțională.

Citeste si Zodiile care au ocazia de a da lovitura în luna aprilie. Nu vor mai duce niciodată grija zilei de mâine

Lună plină în Balanță: 6 aprilie 2023
Luna plină din aprilie vine la noi în Balanță, corectă și plăcută. Ne străduim să păstrăm pacea cu lunile pline din Balanță, fără a dori să avem haos sau lupte în plus. Putem face compromisuri, media și negocia pentru ca acest lucru să se întâmple și ne putem folosi farmecul pentru a câștiga oamenii. Putem fi plini de tact și diplomati, iar capacitatea noastră de a înțelege alte părți poate fi sporită, ceea ce ajută la încercarea de a găsi un spațiu care funcționează.

Balanța este semnul relațiilor, așa că putem fi mai investiți emoțional în conexiunile și relațiile noastre cu ceilalți. Relațiile, parteneriatele și alianțele care sunt sănătoase și benefice pot deveni mai puternice, în timp ce cele care nu sunt s-ar putea să se spargă, să se prăbușească sau să se simtă mai tremurate. Putem lucra pentru a le îmbunătăți, sau putem pleca dacă acest lucru nu este posibil. Putem vedea acest lucru în viața noastră personală și profesională, precum și în conexiunile din întreaga lume.

Cele trei zodii care se vor bucura de protecţie divină în preajma Paştelui! Norocul le zâmbește celor care îndrăznesc

Balanța are nevoie de liniște și armonie pentru a se simți echilibrată și poate fi nehotărâtă atunci când nu este echilibrată, așa că trebuie să lucrăm pentru a fi mai armonioase și mai echilibrate, altfel s-ar putea să ne chinuim destul de mult. Pe măsură ce rămânem la pace, devenim mai puternici și mai capabili să ne concentrăm. Pe măsură ce rămânem în haos, devenim mai frenetici și scăpați de sub control.

Pacea, armonia, echilibrul și conexiunile puternice ne ajută pe măsură ce ne îndreptăm spre eclipsa de soare, care este atât de plină de energie încât ne poate avea dificultăți să vedem câteodată! Foloseste luna plină pentru a te pregăti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.