Bărbat amendat cu 48.000 de lei după ce a fost prins cu 1.300 fiole cu testosteron, la vamă UPDATE

Aproape 1.300 de fiole ce conțin testosteron, substanță dopantă cu grad mare de risc din categoria celor interzise, au fost depistate de polițiștii de frontieră din cadrul PTF Sculeni și inspectorii vamali ascunse într-un loc special amenajat în galeria de admisie a motorului unui autoturism. Bărbatul a fost amendat cu suma de 48.000 de lei.

22 ian. 2016, 10:37
Bărbat amendat cu 48.000 de lei după ce a fost prins cu 1.300 fiole cu testosteron, la vamă UPDATE

UPDATE Un bărbat cu cetăţenie română şi moldovenească a fost amendat cu 48.000 de lei după ce poliţiştii de frontieră ieşeni au găsit în autoturismul său aproape 1.300 de fiole care conţin testosteron, substanţă dopantă interzisă, marfa fiind ascunsă în motorul maşinii.

Poliţiştii de frontieră de la Sculeni, judeţul Iaşi, împreună cu inspectorii vamali, au găsit ascunse, într-un loc special amenajat în galeria de admisie a motorului unui autoturism, 1.294 de fiole care conţin testosteron, o substanţă dopantă cu grad mare de risc, din categoria substanţelor interzise prin lege, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, joi după-amiază, s-a prezentat în PTF Sculeni, pentru a intra în țară, un bărbat în vârstă de 30 de ani, cu dublă cetățenie — română și moldoveană.

În baza informațiilor deținute, polițiștii au solicitat inspectorilor vamali control amănunțit asupra mijlocului de transport al tânărului, în urma verificării fiind descoperite, ascunse într-un loc special amenajat în galeria de admisie a motorului autoturismului, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 1.294 fiole inscripționate Testosterona E, soluție injectabilă care conține testosteron, substanță dopantă inclusă în lista substanțelor interzise.

Substanţele interzise, în valoare de 22.690 de lei, au fost confiscate, în timp ce bărbatul a fost amendat cu 48.000 de lei.