Aproape 100 de români au stat la coadă să doneze sânge pentru Mihai Constantinescu. Apel emoţionant făcut de soţia artistului VIDEO

Românii s-au mobilizazat ca să doneze sânge pentru Mihai Constantinescu: aproape 100 de oameni au venit la spitalul Floreasca să-l ajute pe artist. Şi foşti colegi de scenă au răspuns la apel, unii dintre ei însă au fost respinşi la donare! Soţia cântăreţului a dat un interviu în exclusivitate pentru România TV: este de fapt prima ei declaraţie pentru presă la o lună după ce artistul a intrat în comă.

18 iun. 2019, 19:55
Aproape 100 de români au stat la coadă să doneze sânge pentru Mihai Constantinescu. Apel emoţionant făcut de soţia artistului VIDEO

Românii au stat la coadă ca să-l ajute cu sânge pe cântăreţ. Oamenii au răspuns apelului făcut de soţia lui Mihai Constantinescu prin intermediul postului de televiziune România TV.

Este foarte important să salvăm vieţi! Nu neapărat acum, pentru Mihai. În general ar fi bine să venim mai des şi să donăm sânge pentru cei care au mare nevoie. Şi pentru cei care vor să-şi mai prelungească viaţa sau să trăiască. Pe lângă rugăciunile făcute pentru Mihai şi asta vreau să spun, în contnuare să ne rugăm pentru Mihai şi pentru miracolul vieţii„, a declarat Simona Secrier, pentru România TV.

Petre Geambaşu şi soţia au venit la Spitalul Floreasca însă nu au putut dona din cauza vârstei.