Aproape 150 de balene pilot au eşuat pe o plajă din Noua Zeelandă. Jumătate dintre ele au fost eutanasiate

Publicat: Luni, 26 Noiembrie 2018 11:13 // Actualizat: Luni, 26 Noiembrie 2018 11:13 // Sursa: romaniatv.net

Circa 145 de balene pilot au murit pe o plajă izolată din Insula Stewart (Noua Zeelandă), după ce eşuaseră în weekend.

Şocanta descoperire a fost făcută de un excursionst sâmbătă seara, în timp ce căuta un loc de campat în apropierea golfului Mason, pe coasta vestică a celei mai sudice insule a Noii Zeelande, a precizat luni, într-o declaraţie, Departamentul pentru conservarea patrimoniului istoric şi natural (DOC) din această ţară.

Jumătate dintre cetacee muriseră, iar în cazul restului a fost luată decizia de a fi eutanasiate.

"Din păcate, probabilitatea de a reuşi să retrimitem cu succes în larg cealaltă jumate era extrem de scăzută", a declarat Ren Leppens, un oficial din cadrul DOC, explicând că date fiind locaţia izolată, lipsa de personal local şi starea precară de sănătate a balenelor, decizia de a le eutanasia a fost cea mai umană care se putea lua.

Balenele eşuează adesea pe plajele Noii Zeelande, astfel că DOC răspunde la o medie de 85 de incidente de acest fel pe an, deşi în majoritatea cazurilor este vorba doar de un exemplar eşuat.

În februarie 2017, peste 300 de balene pilot au murit după ce eşuaseră în extremitatea nordică a Insulei de Sud a Noii Zeelande, într-unul dintre cele mai grave cazuri de acest fel înregistrate în această ţară.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
balene esuate balene eutanasiate balene piliot Insula Stewart
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 dec 10:11
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.7559
RON
21 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H