Aproape toţi cei care au cancer au făcut acest tratament stomatologic

E posibil ca si tu sa fi suferit o astfel de interventie in cabinetul medicului stomatolog. Este vorba despre "banala" obturatie de canal. Este o procedura dentara foarte comuna, despre care stomatologii spun ca este "100% sigura", dar specialistii au demonstrat ca este foarte periculoasa.

25 sept. 2014, 11:13
Aproape toţi cei care au cancer au făcut acest tratament stomatologic

Dintii ale caror canale au fost obturate sunt, in principiu, „morti”. Ba mai mult, acestia pot deveni incubatorii silentiosi ai bacteriilor care pot, in anumite conditii, sa-si faca drum in fluxul tau sangvin, cauzand o gramada de complicatii medicale si infectii, multe dintre acestea fiind vizibile de abia peste ani de zile, potrivit bzi.ro. Majoritatea acestor dinti arata bine si nu cauzeaza niciun fel de probleme oamenilor, fiind foarte greu de detectat aceste infectii.

CITESTE SI: O româncă, despăgubită de CEDO pentru o lucrare dentară făcută incorect

Cei mai multi stomatologi ar face un serviciu enorm sanatatii publice in cazul in care s-ar familiariza cu munca Dr. Weston Price. Din pacate, activitatea sa continua sa fie redusa si suprimata de catre cadrele medicale si stomatologi.

Dr. Price a fost dentist si cercetator. In jurul anului 1900, Dr. Price a tratat infectii persistente ale canalului radicular si a devenit suspicios ca in ciuda tratamentelor efectuate, canalele radiculare ramaneau intotdeauna infectate. Intr-o zi, el a recomandat unei femei care era in scaun cu rotile de sase ani sa ii faca extractie de dinte cu toate ca acesta arata bine.

Ea a fost de acord cu extractia dintelui si cu implantarea lui sub pielea unui iepure. Uimitor, iepurele a dezvoltat aceeasi artrita ca femeia si a murit datorita infectie 10 zile mai tarziu. Fara acel dinte toxic, femeia s-a recuperat rapid de artrita si a putut mege chiar si fara baston.

CITEŞTE ŞI: Dureri care ar putea fi transmise de cancer