Apropiaţii lui Messi cred că FC Barcelona doreşte să-l vândă pe starul argentinian

Reprezentanţii atacantului Lionel Messi suspectează FC Barcelona că intenţionează să-l vândă pe starul argentinian la finalul sezonului şi cred responsabilii clubului catalan sunt la curent cu ofertele venite din partea francezilor de la Paris Saint-Germain.

19 apr. 2014, 12:56
Apropiaţii lui Messi cred că FC Barcelona doreşte să-l vândă pe starul argentinian

Conform presei catalane, reticenţa conducerii Barcelonei de a-i majora contractul lui Messi, i-a făcut pe apropiaţii fotbalistului să bănuiască faptul că gruparea de pe Camp Nou este dispusă să-l transfere pe sud-american la finalul sezonului, potrivit Agerpres. În plus, aceştia consideră că PSG nu ar fi făcut nici mişcare pentru a-l oferta pe Messi fără acordul Barcelonei, ambele cluburi având acelaşi sponsor qatarez.

În vara trecută, Messi a primit cinci oferte importante de transfer, una dintre ele de la marea rivală Real Madrid. Postul de televiziune catalan Esport3 precizează că Real şi sponsorul său Adidas s-au arătat dispuşi să achite împreună clauza de reziliere a contractului argentinianului cu Barca, în valoare de 250 milioane euro, angajându-se totodată să facă din Messi fotbalistul cel mai bine plătit din lume. Decarul Barcelonei a refuzat însă propunerea madrilenilor, preferând să rămână pe Camp Nou.

VEZI ŞI: Poza zilei, după eliminarea Barcelonei din Liga Campionilor. Messi a ajuns de râsul lumii