Apropiaţii lui Michael Schumacher sunt îngrijoraţi. Se tem de ce e mai rău

Costurile recuperării lui Michael Schumacher sunt de 154.000 de dolari săptămânal, iar apropiaţii pilotului se tem că în ritmul acesta familia va rămâne fără bani. Pe de altă parte, recunosc că banii nu vor fi de niciun folos dacă nu se înregistrează progrese în starea campionului.

14 oct. 2015, 16:53
Apropiaţii lui Michael Schumacher sunt îngrijoraţi. Se tem de ce e mai rău

În urmă cu 14 ani, pe 14 octombrie 2001, Michael Schumacher câştiga la Suzuka pentru a patra oară Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, zi pe care fanii germanului şi-a amintesc cu mare plăcere. Din păcate, în prezent, incertitudinea planează cu privire la starea sa de sănătate, după accidentul de schi suferit în iarna lui 2013, la Meribel.

O echipă de 15 medici, asistente şi trapeuţi se află permanent la locuinţa sa de lângă Lacul Geneva, unde fac toate eforturile pentru recuperarea sa.

Citeşte şi VESTE de ULTIMĂ ORĂ din familia lui Michael Schumacher. Soţia pilotului a făcut ANUNŢUL

Potrivit christiantoday.com, costurile recuperării sale sunt de 154.000 de dolari pe săptămână, iar facturile medicale pe care le-a plătit familia sa până acum s-au ridicat la valoarea de peste 15 milioane dolari. Cu toate că averea familiei Schumacher este estimată la peste 700 milioane euro, fanii şi cunoscuţii sunt îngrijoraţi şi se întreabă dacă această sumă este suficientă pentru a acoperi în întregime costurile recuperării şi să îi asigure familiei un viitor sigur. Asta în condiţiile în care Corinna Schumacher, soţia pilotului, a scos la vânzare mai multe proprietăţi, pentru rotunjirea veniturilor.

Citeşte şi MONOPOSTUL lui Michael Schumacher din 1997, scos la LICITAŢIE pentru 650.000 DE EURO

Chiar şi aşa, banii ar putea fi insuficienţi dacă nu se înregistrează progrese în starea lui Schumacher. Rapoarte reale cu privire la evoluţia sa nu există, iar cele mai recente speculaţii sunt acelea că ar cântări 45 kg. Sabine Kehm, managerul său, insistă însă că Schumi se află pe drumul cel bun. „Suntem bucuroşi să spunem că se observă o îmbunătăţire a stării sale şi spun asta având în vedere gravitatea accidentării sale. Desigur va trebui să mai luptăm o lungă perioadă de timp. Cerem ca intimitatea familie lui Michael să fie respectată şi evitate speculaţiile cu privire la starea sa de sănătate„, declara aceasta.