Ar fi putut fi arestată pentru acel FUND BOMBAT: A purtat cei mai MICI BIKINI pe care îi avea FOTO

În timp ce o femeie din America a fost arestată după ce a purat o pereche de bikini prea mici pentru o plajă publică, unul dintre cele mai sexy modele din lume a fost surprinsă la o piscină într-un costum de baie similar. Candice Swanepoel s-a bucurat de soare alături de iubitul ei brazilian, în timp ce se afla în Miami.

27 mai 2013, 09:07

Supermodelul Candice Swanepoel şi-a arătat frumosul corp bronzat în timp ce se bucura de soare şi de apă la o piscină din Miami, alături de iubitul ei brazilian, potrivit The Sun.

Citeşte şi În culise: Supermodelele de la Victoria’s Secret au filmat ultima reclamă a companiei GALERIE FOTO

Frumosa tânără din Africa de Sud se află în America, după ce a semnat un cotract cu celebra companie de lenjerie intimă, Victoria’s Secret. Ea a fost surprinsă de fotografi în cei mai mici bikini pe care îi avea, lăsând la vedere fundul bombat care a făcut-o celebră în lumea modei.

Citeşte şi Una dintre cele mai dorite femei de pe planetă s-a pozat topless FOTO

Femeia de 24 de ani a fost fotografiată în cursul zilei de sâmbătă, chiar la piscina hotelului unde este cazată, în compania lui Hermann Nicoli, iubitul ei care este de asemenea model. Privind ţinuta, ea a ales un costum de baie negru, extrem de sexy.

Citeşte şi Cea mai tare meserie din lume: Să-i speli fundul unui model Victoria’s Secret FOTO