ARABELA a ajuns la 56 de ani. Frumoasa blondă are o poveste de viaţă incredibilă FOTO

Pe Arabela, generatii intregi si-o aduc aminte drept printesa blonda, delicata si de o frumusete rapitoare din serialul cu acelasi nume, realizat de televiziunea din Cehoslovacia intre anii 1978 si 1981.

01 iul. 2015, 12:27

Telespectatorii din Romania au fost cuceriti definitiv de seducatoarea actrita, scrie cancan.ro. Arabela din serialul cu acelasi nume a fost jucata magistral de actrita Jana Nagyova, o tanara parca desprinsa din povesti, atat era de frumoasa.

Citeşte şi Premierul ceh Petr Necas demisionează după scandalul de corupţie şi abuz de putere

Ea si vrajitorul Rumburak, interpretat de Jiri Labus, au fost personajele emblematice ale serialului pentru copii care s-a bucurat de un imens succes si in Romania deceniilor trecute.

A renuntat la actorie

Din pacate, desi a cucerit milioane de telespectatori cu rolul din serialul „Arabela”, Jana Nagyova a renuntat la actorie. Din anul 1987, superba blonda este stabilita in Germania, la Dusseldorf. S-a implicat in lumea afacerilor. Mai intai s-a ocupat de produse cosmetice, iar acum vinde turta dulce.

Deliciul produs de Jana Nagyova are mare cautare, turta dulce, frumos decorata si colorata si sub diverse forme si de dimensiuni variate, avand mare succes la clienti.

Se tine foarte bine

Nascuta pe 9 ianuarie 1959, Jana Nagyova a ajuns astazi la 56 de ani. Nu si-a pierdut cu nimic din farmec. Este o femeie la fel de eleganta si de rafinata ca pe vremea cand facea furori pe micile ecrane.

Viata tumultuoasa

Desi pe micul ecran i-a dat viata unei printesa, viata personala a celei care a interpretat-o pe Arabela nu a fost nici pe departe una de poveste.

Citeşte şi Guvernul ceh INTERZICE fumatul în restaurante şi baruri

Are trei mariaje la activ si trei copii, cate unul din fiecare casnicie. Prima oara, vedeta a fost maritat cu antrenorul de hochei Kubovic Mira, cu care are o fata, Jana. Acesta a avut probleme cu alcoolul si a murit din cauza unui cancer la ficat. Ulterior, Jana Nagyova s-a maritat cu omul de afaceri german Harald Sclegel, cel cu care are un baiat, Harald.

A urmat cea de-a treia casatorie, alesul fiind Toni Pulm. Actrita avea 43 de ani cand a nascut-o pe fiica lor, Sophie Emma.