Accident grav cu 4 persoane după ce o maşină a pătruns pe contrasens. Un bărbat, în stare gravă la spital FOTO

Accidentul s-a produs duminică, 26 mai, înainte de ora 11, în zona localității Șiria. În autoturism se aflau patru persoane, trei femei și un bărbat. Trei dintre victime au reușit să iasă din maşină, dar o a patra a rămas încarcerată. La faţa locului au intervenit echipajul medical SMURD din Vladimirescu, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, echipajul de descarcerare ISU Arad și elicopterul SMURD.

26 mai 2019, 15:59
Accident grav cu 4 persoane după ce o maşină a pătruns pe contrasens. Un bărbat, în stare gravă la spital FOTO

Conform informațiilor furnizate de maior George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, cele trei victime sunt conștiente, în stare bună, fiind transportate la UPU Arad din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, scrie aradon.ro. În schimb, cel de-al patrulea ocupant din autoturism a necesitat intervenția echipajului de descarcerare, care după ce l-a extras dintre fiarele contorsionate l-a predat echipajului SMURD de pe elicopter. Se pare că bărbatul se află în stare gravă, fiind inconștient.Traficul este blocat total pe DJ 709, transmit reprezentanții IPJ Arad. Vom reveni cu detalii.

Citeşte şi Arad. Aglomeraţie la PTF Nădlac II, unde se aşteaptă 40 de minute la ieşirea din ţară

Direct în sala de operație, la Arad

Starea bărbatului este gravă, este inconștient fiiind intubat de echipajul medical. Elicopterul SMURD l-a transportat direct la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad unde a intrat direct în sala de operație. Se pare că acesta a suferit un traumatism toraco – abdominal, fractură de femur și traumatism cranio-cerebral.

Filmul accidentului

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au transmis informaţii referitoare la modul în care s-a petrecut accidentul de la Şiria. „Duminică, în jurul orei 11:00, un bărbat de 51 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe DJ 709, înspre Șiria, iar la km 19+820, pe fondul neatenției în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un arădean de 36 de ani. În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 51 de ani, rănirea ușoară a trei pasageri din același autoturism (doi bărbați și o femeie), precum și rănirea ușoară a unei minore de 12 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, spune Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.