Arată ca un EXTRATERESTRU, dar este un ÎNGER pentru părinţii ei FOTO&VIDEO

Adalia Rose Williams are şase ani, îi place să cânte, să danseze şi să se costumeze. Deşi când o văd, mulţi spun că arată ca un extraterestru, părinţii ei o iubesc şi spun că persoanele care spun lucruri urâte despre Adalia nu au văzut niciodată un înger.

26 feb. 2013, 09:26

Adalia Rose suferă de progeria – îmbătrânire prematură -, iar speranţa de viaţă pentru copiii care suferă de această boală este de doar 13 ani. Din cauza bolii, fetiţa cântăreşte doar 6 kilograme, cât fratele ei care este bebeluş, are chelie şi trece drept băiat în ochii altor copii, scrie Daily Mail.

Citeşte şi INCREDIBIL O fată de 14 ani are trupul unei femei de 105 ani VIDEO

În ciuda bolii de care suferă şi al aspectului ei, părinţii Adaliei sunt foarte mândri de fetiţa lor şi sunt bucuroşi că aceasta se comportă ca un copil de vârsta ei.

Mama ei, Natalia Amozurrutia, a creat o pagină de Facebook pentru fiica sa care a strâns nu mai puţin de 6 milioane de fani. Deşi foarte mulţi internauţi o susţin şi o laudă pe Adalia Rose, utilizatori rău intenţionaţi au creat pagini împotriva fetiţei de şase ani şi chiar răspândesc zvonuri că ea ar fi murit.

Citeşte şi Cea mai CIUDATĂ boală: Bebeluşul care nu poate plânge şi înghiţi FOTO