Arată fabulos într-un timp record: Trucuri simple care te ajută să slăbeşti în 7 zile

Te pregăteşti de vacanţă şi vrei să arăţi perfect la plajă? Nu trebuie să ţii neapărat diete severe, ci să elimini din meniul tău zilnic câteva alimente.

27 iun. 2014, 08:57
Arată fabulos într-un timp record: Trucuri simple care te ajută să slăbeşti în 7 zile

Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa slabesti semnificativ in doar 7 zile:

1. Renunta la zahar

Daca renunti la zahar, corpul tau se va detoxifia mult mai usor si nu vei mai avea stari de balonare. Desi la inceput va fi mai dificil, in cateva zile nu vei mai simti nevoia de dulce.

2. Evita alcoolul

Alcoolul este o alta toxina pe care foarte multe persoane o consuma, doar pentru a se relaxa. Incearca sa te relaxezi si altfel. O mica plimbare te va ajuta sa te recreezi, dar si sa pierzi in greutate.

Citeşte şi Top şase cure de slăbire BIZARE, dar EFICIENTE

3. Nu mai bea cafea

Cofeina, o toxina care stimuleaza sistemul nervos, te poate ajuta sa iti incepi ziua mai energic, insa efectul sau este temporar. Incepe diminetile cu un fruct sau un suc natural. Cofeina duce la balonare si la deshidratare, asa ca renunta macar timp de 7 zile la ea.

Citeşte şi Dieta care îţi subţiază talia şi te ajută să dai jos grăsimea

4. Fa mai multe exercitii fizice

Timp de 7 zile incearca sa faci cat mai multa miscare. Incepe cu o plimbare pe jos, apoi treci la jogging si bicicleta. Exercitiile fizice facute cel putin 30 de minute pe zi te vor ajuta sa te simti mai bine si sa scapi mult mai usor de kilogramele in plus.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.