Arbitri din Germania şi Anglia la meciurile României, din preliminariile CM 2014

FIFA a stabilit numele arbitrilor care vor oficia la sfârşitul acestei luni, în preliminariile CM 2014. Astfel, meciul Ungaria - România, programat în 22 martie, de la ora 21.30, la Budapesta, va fi arbitrat de o brigadă din Germania, cu Wolfgang Stark la centru, iar partida de la Amsterdam, cu Olanda, din 26 martie, va fi arbitrată de englezul Mark Clattenburg.

13 mart. 2013, 14:37
Arbitri din Germania şi Anglia la meciurile României, din preliminariile CM 2014

Germanul Wolfgang Stark a fost desemnat de FIFA să arbitreze meciul pe care naţionala României îl va susţine la Budapesta, pe 22 martie, în preliminariile CM 2014. Ultimele sale legături cu ţara noastră datează din primăvara anului trecut, când a condus finala Ligii Europa, desfăşurată între Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, pe Arena Naţională. De asemenea, el a mai arbitrat-o pe Steaua, în disputa de la Villarreal (20 martie 2005), pierdută cu 0-2 în 16-imile Ligii Europa şi tot el a condus meciul Rapid – Steaua (scor 1-1), din sferturile Europa League.

Nici centralul întâlnirii Olanda – România (26 martie, la Amsterdam), englezul Mark Clattenburg, nu este străin de echipele româneşti, el conducând meciul pe care Steaua l-a jucat sezonul trecut acasă, cu Twente, în 16-imile Ligii Europa (scor 1-0 pentru olandezi)