Arbitru ameninţat cu cuţitul în Călăraşi: „Toţi încercau să îl bată”

Fănel Porumbel, tuşier la meciul Rapid Răzvani - Unirea Spanţov 3-2 din L5 Călăraşi, a ridicat fanionul avînd în spate doi săteni înarmaţi cu un cuţit, respectiv o ulucă.

15 sept. 2015, 07:21
Arbitru ameninţat cu cuţitul în Călăraşi: „Toţi încercau să îl bată”

După arbitrul care a scuipat un jucător în loc să-l avertizeze şi partida care nu s-a disputat fiindcă s-au furat porţile, „judeţeana” din Călăraşi revine cu o nouă scenă pitorească. Şi o sperietură teribilă pentru un tuşier, 

Conform www.sportcalarasean.ro, pe tot parcursul confruntării Rapid Răzvani – Unirea Spanţov 3-2, arbitrul Fănel Porumbel a fost ameninţat de un sătean cu un cuţit. „În vreme ce un alt suporter al echipei din Răzvani a tot încercat să îi bată pe fluieraşi cu o ulucă”, titrează sursa amintită.

Porumbel n-a putut fi contactat pentru a da detalii suplimentare. 10 puncte are liderul L5 Călăraşi, Spanţov, care a suferit prima înfrîngere a sezonului chiar pe terenul din Răzvani! „Băiatul cu chelie schimbat după pauză se plimba cu cuţitul în mînă pe partea băncilor de rezervă. La fel şi tipul ăla cu uluca într-o mînă şi cuţitul în foaia AJF în cealaltă mînă, plasat în spatele aceluiaşi Porumbel”