Arbitru BĂTUT crunt pe terenul de joc pentru că n-a dat un penalty. VIDEO

Un arbitru a fost bătut crunt pentru că n-a dat un penalty! "Fluierașul" care a condus jocul Sarmiento Ayacucho – Sansinena în Argentina, dintr-o ligă inferioară din "Țara Pumelor", nu va uita prea curând ce-a provocat cu două decizii care i-au supărat pe jucătorii și suporterii echipei-gazdă.

06 dec. 2016, 17:37
Arbitru BĂTUT crunt pe terenul de joc pentru că n-a dat un penalty. VIDEO

Totul decurgea normal până când un jucător al gazdelor a cerut penalty. „Fluierașul” a lăsat jocul să continue, timp în care oaspeții au marcat un gol superb pe contraatac.

În acel moment, scorul a devenit 2-1 pentru Sansinena. Jucătorii gazdelor au vrut să-l bată „corespunzător” pe arbitru, dar doi dintre ei, mai lucizi, s-au făcut scut în jurul acestuia, salvându-l din mâinile colegilor lor. „Hăituiala” a durat câteva minute, iar arbitrul spera că lucrurile se vor calma și va putea duce jocul la bun sfârșit. Însă s-a înşelat. 

Arbitrul Claudio Elichiri a fost bătut crunt. El n-a mai avut cum să scape când în ajutorul jucătorilor care protestau au sărit și suporterii echipei gazdă. Cu toate că pe stadion a venit și Poliția, nimeni nu l-a mai putut salva.

Sursa: libertatea.ro