Arbitru insultat de la staţia de amplificare, pe stadionul din Groznâi. A fost numit „măgar” VIDEO

Centralul întâlnirii Terek Groznâi - Rubin Kazan a fost numit "măgar" de crainicul stadionul, de la staţia de amplificare, după ce l-a eliminat pe căpitanul gazdelor. De asemenea, liderul cecen, Ramzan Kadârov l-a insultat pe arbitrul FIFA Mihail Vâlkov, după care şi-a cerut scuze într-un mod amuzant.

19 mart. 2013, 08:03
Arbitru insultat de la staţia de amplificare, pe stadionul din Groznâi. A fost numit „măgar” VIDEO

În Cecenia lucrurile scapă des de sub control, chiar şi la meciurile de fotbal din prima ligă. Oficialii formaţiei Terek Groznâi au fost extrem de nemulţumiţi de modul în care arbitrul a condus meciul disputat în ultima etapă, cu Rubin Kazan, iar supărarea a dat în clocot după ce căpitanul echipei, Rizvan Uţiev, a fost eliminat în repriza a doua. Atunci, crainicul stadionului a protestat de la staţia de amplificare şi l-a numit „măgar”.

Agenţia Reuters a remarcat şi faptul că liderul cecen Ramzan Kadârov, care este şi preşedinte de onoare all clubului, l-a declarat „vândut” pe Mihail Vâlkov, care este arbitru FIFA, pentru ca apoi să revină şi să îşi ceară scuze, într-un mod hilar. „Vreau să-mi cer scuze întregii lumi a fotbalului pentru remarca mea, însă nu şi arbitrului„, a postat Kadârov pe internet. Cazul de la Groznâi va fi judecat miercuri de Comisia de Disciplină a Federaţiei Ruse de Fotbal.