Arbitrul Alexandru Tudor denunţă un blat din Liga 1. S-a întâmplat sâmbătă, la Dinamo-Chiajna

La jumătatea primei reprize a meciului Dinamo – Concordia Chiajna (4-0), profitând de o întrerupere, arbitrul  Alexandru Tudor a mers la banca de rezerve a celor de la Concordia, avertizându-l că fundaşii săi centrali fac jocurile lui Dinamo.

22 feb. 2016, 07:39
Arbitrul Alexandru Tudor denunţă un blat din Liga 1. S-a întâmplat sâmbătă, la Dinamo-Chiajna

Conform mărturiilor celor aflaţi pe banca de rezerve a oaspeţilor, citaţi de prosport. ro, Alexandru Tudor a venit şi i-a spus lui Adrian Falub, pe un ton ridicat: „Vezi că fundaşii tăi centrali sunt blat! Cer roşu la fiecare fază!„. Dialogul a fost auzit clar de toţi cei aflaţi în apropiere şi a produs stupoare pe banca Concordiei. În acel moment, scorul era 1-0 pentru Dinamo după golul marcat de Rotariu în minutul 13.

Potrivit sursei citate, ulterior, Tudor le-a transmis şi jucătorilor Chiajnei acelaşi mesaj pe care îl transmisese antrenorului Falub.. Cristescu şi Pena au povestit, la final, că l-au auzit pe arbitru vorbind despre jocul suspect al colegilor lor din apărare.

Contactat de ProSport, Cristi Tănase, preşedintele de la Concordia care a lucrat în trecut şi la Dinamo, a declarat: „S-a întâmplat ce se întâmplă uneori cu Tudor. Mai ştiţi vreun arbitru pe care să-l apuce aşa? E singurul din ţară. N-am stat pe bancă, dar mi-au povestit băieţii ceva. N-am vrut, însă, să mă mai încarc şi cu asta, şi aşa suntem în situaţia în care suntem. Oricum, Tudor arată ca Sile Dinicu, dă tot timpul din mâini„.