Arbitrul finalei CM 2014 face dezvăluiri INCREDIBILE. Ce întrebare i-a pus un german în timpul meciului

Mijlocaşul german Cristoph Kramer a fost schimbat după o jumătate de oră jucată în finala Campionatului Mondial de Fotbal, el suferind o puternică lovitură la cap, din partea fundaşului argentinian Ezequiel Garay. Arbitrul meciului, italianul Nicola Rizzoli, a povestit ce i-a spus fotbalistul neamţ, pe teren, după accidentare.

18 iul. 2014, 06:31
Arbitrul finalei CM 2014 face dezvăluiri INCREDIBILE. Ce întrebare i-a pus un german în timpul meciului

Arbitrul Nicola Rizzoli a făcut public dialogul pe care l-a avut cu mijlocaşul german Cristoph Kramer în timpul finalei Campionatului Mondial de Fotbal. Italianul a vorbit pentru Gazzetta dellor Sport, dezvăluit primele cuvinte ale jucătorului după duelul cu Garay.

La puţin timp după duelul cu Garay, Kramer a venit să mă întrebe dacă este finala Campionatului Mondial. Am mers la Schweinsteiger şi l-am sfătuit să îi spună antrenorului să-l schimbe pe Kramer„, a spus Nicola Rizzoli.

De asemenea, la doar 10 minute după ce a fost schimbat, Kramer încă nu îşi dădea seama unde se află: „Nu îmi amintesc prea multe din meci. Nu mai ştiu nimic din prima repriză. Nu am nici o idee cum am ajuns la vestiare. În capul meu meciul a început din repriza a doua„, a spus Christoph Kramer după partidă.

Click aici pentru a vedea accidentarea horror a lui Kramer